ACNE THERAPY

Σμηγματορροϊκό Ξηρό ή Λιπαρό δέρμα;

Ανακάλυψε τις εξειδικευμένες θεραπείες SICCA & OLEOSA της REVIDERM για στοχευμένη δράση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου.

Στις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματος, η REVIDERM προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις. Η REVIDERM δεν αντιμετωπίζει όλα τα δέρματα που εκκρίνουν σμήγμα με τον ίδιο τρόπο, αλλά τα διαχωρίζει σε 2 κατηγορίες και προσαρμόζει την διαδικασία θεραπείας ανάλογα.

Ξεκινώντας από την διάγνωση του δέρματος και τον καθορισμό του ως σμηγματορροϊκό ξηρό ή λιπαρό και των αντίστοιχων με κάθε τύπο αναγκών συνεχίζουμε με την επιλογή της θεραπείας αλλά και των προϊόντων φροντίδας για το σπίτι ώστε να επιτύχουμε βέλτιστα αποτελέσματα.

Πως διαχωρίζεται το σμηγματόρροϊκό ξηρό από το λιπαρό δέρμα;

Το κοινό χαρακτηριστικό των δύο αυτών τύπων είναι η έκκριση σμήγματος, πέραν αυτού τα χαρακτηριστικά αλλά και η όψη του δέρματος διαφέρει. Γι'αυτόν τον λόγο μετά την διάγνωση του δέρματος επιλέγουμε εξατομικευμένα την μηχανική υποστήριξη και τα προϊόντα θεραπείας.

Σμηγματορροϊκό λιπαρό δέρμα

✔ γυαλάδα

περιττή λιπαρότητα

ανθεκτικό δέρμα

μεγάλοι πόροι

αυξημένη εφίδρωση

✔ κυστικά σπυράκια

✔ λιπαρά μαλλιά

Σμηγματορροϊκό ξηρό δέρμα

✔ αφυδατωμένη όψη

ευαισθησία

ερυθρότητα

θαμπό

τραχύ

σφιχτοί πόροι

ερυθρά σπυράκια

μειωμένη εφίδρωση

μη λιπαρά μαλλιά

✔ φλύκταινες

REVIDERM SkinPeeler

To SkinPeeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στα σμηγματορροιϊκά δέρματα επιλέγουμε την μικροδερμοαπόξεση ενώ στα λιπαρά τον υπέρηχο, παράλληλα προσαρμόζονται και τα αντίστοιχα στην διαδικασία θεραπείας.

Sicca - Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση.

Oleosa - Υπέρηχος

Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Είναι ιδανικό για δέρματα λιπαρά και ροδόχρου νόσο,ατοπικές δερματίτιδες, δέρματα ερεθισμένα χάρη στις καταπραΰντικές της ιδιότητες. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Επιπλέον πραγματοποιεί αποτοξίνωση μέσω της διέγερσης της λεμφικής ροής και εξασφαλίζει μέγιστη διείσδυση των ενεργών συστατικών που εφαρμόζουμε κατά την διάρκεια της εκάστοτε συνεδρίας. Στα σμηγματορροϊκά λιπαρά δέρματα πραγματοποιούμε υπέρηχο χαμηλής συχνότητας για την βέλτιστη μείωση της φλεγμονής στα κατώτερα στρώματα του δέρματος.

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!