ULTRASOUND

Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.΄

Πιο σφριγηλό, υγιές και όμορφο δέρμα μέρα με την μέρα

Υψηλής συχνότητας υπέρηχος ενδυναμώνει τους ιστούς και συσφίγγει το δέρμα της. Με κάθε θεραπεία το δέρμα δείχνει νεότερο και πιο φρέσκο.

Εκτός της θεραπείας στο ιατρείο, η REVIDERM έχει αναπτύξει το cellJET. Το cellJET εκτός της χρήσης στο ιατρείο έχει σχεδιαστεί για χρήση και στο σπίτι.

Μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα: Υπερηχητικά κύματα κάνουν ‘μασάζ’ τους ταλαιπωρημένους ιστούς. Αυτό διεγείρει την δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης και συσφίγγει ορατά τους ιστούς. Ταυτόχρονα ο υπέρηχος διεγείρει και τις φυσικές λειτουργίες προστασίας του δέρματος και ενισχύει την ανθεκτικότητα του.

Εξαιρετικά αποτελεσματικό: Ο υπέρηχος αλλάζει την δομή του δέρματος και το κάνει πιο διαπερατό, προετοιμάζει ιδανικά το δέρμα για τα επόμενα στάδια φροντίδας: Επιλεγμένα ενεργά συστατικά διεισδύουν βαθιά στα στρώματα του δέρματος και δρουν στοχευμένα για βέλτιστο αποτέλεσμα.

MICRODERMABRASION

Γνωρίστε τις θεραπείες ιατρικής αισθητικής του REVIDERM SkinPeeler και επενδύστε σε ένα υγιές και όμορφο δέρμα. 

SkinPeeler 

To SkinPeeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος.

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Φωτογήρανση

-Δέρματα καπνιστών

-Πανάδες, μέλασμα

-Σημάδια και ουλές ακμής

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

-Ιδανική για ακνεϊκά δέρματα

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπείες του SkinPeeler είναι εντελώς ανώδυνες και συνήθως διαρκούν 60 με 90 λεπτά.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα προτείνουμε τακτική εφαρμογή ή ένα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς πακέτο θεραπειών. 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά τις θεραπείες με το SkinPeelerΌπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

MICRONEEDLING

Τι είναι το REVIDERM SkinNeedler; 

Η REVIDERM, ηγέτης στην Ιατρική Αισθητική, καινοτομεί και παρουσιάζει το SkinNeedler, την κορυφαία συσκευή για την αποτελεσματικότερη απόδοση του microneedling,  με στόχο την αντιγήρανση, την βελτίωση των ουλών και της ποιότητας του δέρματος, γενικά. Για περισσότερο από μια δεκαετία το Microneedling θεωρείται το μυστικό όπλο ανάμεσα στις θεραπείες της Ιατρικής Αισθητικής. Η συγκεκριμένη θεραπεία διεισδύει στα κατώτερα στρώματα του δέρματος επιδιορθώνοντας προβληματικές περιοχές και επαναφέροντας την νεανικότητα του.  Η αγαπημένη θεραπεία του Hollywood βελτιστοποιείται με την χρήση του Skinneedler και γίνεται μια απλή και προσιτή σε όλους, διαδικασία.

Ποιές είναι οι ενδείξεις εφαρμογής του; 

Το SkinNeedler δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ατροφικών ουλών, η όψη τους βελτιώνεται και το βάθος τους ελαχιστοποιείται.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της θεραπείας εξασφαλίζουν την ορατή μείωση των ρυτίδων αλλά και την επιτυχή πρόληψη εμφάνισης νέων. Επιπλέον αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και κατά συνέπεια βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Το SkinNeedler συνίσταται και για την ρύθμιση του λιπαρού και υπερευαίσθητου δέρματος καθώς και για δέρματα με φτωχή δομή. Είναι ιδανικό για την θεραπεία των βλαβερών συνεπειών της φωτογήρανσης στο δέρμα.

Eνα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία REVIDERM SkinNeedling;

H κεφαλή του διαθέτει μικροβελόνες οι οποίες έχουν έξυπνα διαρυθμιστεί σε μια σειρά των δέκα και διατρυπούν το δέρμα 1500 φορές το δευτερόλεπτο, κάνοντας το REVIDERM SkinNeedler πιο ευφυές. Αυτή η νέα διαρρύθμιση, η ταχύτητα και η ακρίβεια διείσδυσης του εξασφαλίζουν μια σχεδόν ανώδυνηαπόλυτα ασφαλή θεραπεία με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ικανοποίησης. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συσκεύης είναι η ευελιξία του στο βάθος διάτρησης, έτσι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε δέρματος.

Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αυτή, διαθέτει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά και ιδιότητες με άλλες θεραπείες όπως τον Βελονισμό, την Μεσοθεραπεία και το Laser. H διαφορά του SkinNeedler με άλλες μεθόδους αντιγήρανσης όπως το Botox είναι ο θεμελιώδης σκοπός του, η πραγματική και συνολική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και όχι η κάλυψη των ελαττωμάτων του. Το δέρμα αναπλάθεται φυσικά, γίνεται πιο υγιές και νεανικό καθώς διεγείρεται η αναγέννηση και η αυτοθεραπεία του.

Οι συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας είναι ακριβώς 6 και πραγματοποιούνται ανά 15 ημέρες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα. Οι πρώτες 3 μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αποθεραπεία του δέρματος. Γι'αυτόν τον λόγο η REVIDERM έχει κατασκευάσει ένα kit με τρία ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για την φροντίδα του δέρματος τις πρώτες αυτές μέρες που το δέρμα είναι περισσότερο ευαίσθητο και πρέπει να προστατευθεί από την διεπιδερμική απώλεια νερού και τις ακτίνες UV. H σωστή επιλογή ενεργών συστατικών και η υψηλής ποιότητας προστασία από τον ήλιο προωθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα της θεραπείας. Το kit αυτό παρέχεται δωρεάν με την έναρξη των συνεδριών SkinNeedling.

 

Γιατί να επιλέξω το REVIDERM SkinNeedler; 

H υψηλής τεχνολογίας κατασκευή του το καθιστά μοναδικό στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και αναμφίβολα θέτει τα νέα δεδομένα της Ιατρικής Αισθητικής. Εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους microneedling, όπως τα dermapens και dermarollers, που έχουν ξεπεραστεί. Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ως σήμερα μπορεί να βλάψουν σοβαρά το δέρμα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο ή να το εμποδίσουν να απελευθερώσει την αποδοτικότητα του. 

Για να εξασφαλίσει ότι η μέθοδος SkinNeedler λειτουργεί τέλεια σε συνδυασμό με άλλα παρασκευάσματα, η REVIDEM ανέπτυξε πιστοποιημένες φόρμουλες, όπως η REVIDERM Contour Lift Formula και η REVIDERM Neuro Sensitive Formula ειδικά για την θεραπεία Microneedling. Αυτές οι υψηλά ενεργές φόρμουλες  περιέχουν βιομιμητικά πεπτίδια τα οποία διεγείρουν και εντείνουν την αναγέννηση του δέρματος. Οι ρυθμιστικοί μηχανισμοί και τα ρυθμιστικά μόρια του ίδιου του δέρματος χρησιμοποιήθηκαν ως μοντέλα για να αναπτύξουν την HIGHLY ACTIVE FORMULA. Κάθε serum αποτελείται από ένα βασικό ενεργό συστατικό το οποίο είναι ικανό να απελευθερώνει στοχευμένα την δράση του στο δέρμα. Οι ενεργές αυτές φόρμουλες επιλέγονται σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος και διεισδύουν βαθιά στο δέρμα με την βοήθεια του SkinNeedler.

ANTIAGING THERAPY