Σεμινάρια ομορφιάς for all!

Submitted by Athina

 

Σεμινάρια ομορφιάς for all!

Σας προσκαλούμε να μάθετε όλα τα επαγγελματικά μυστικά του makeup


Μake-up Lab By katerina kalogiannidou

H εταιρεία  katerinakalogiannidou  makeupartδιοργανώνει ειδικά ιδιωτικά Σεμινάρια μακιγιάζ για ολους εσας που αγαπατε . Σε ένα διατηρητέο κτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να μάθετε, με την βοήθεια της makeupadvisorόλα τα μυστικά για την περιποίηση του προσώπου και του τέλειου μακιγιάζ.

Στα ταχύρρυθμα ιδιωτικά Σεμινάρια μας, μπορούν να συμμετάσχουν 1 «Beauty Lessons»  όλες οι γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο μακιγιάρονται με ιδιαίτερα μαθήματα προσωπικού μακιγιάζ, 2 εξειδικευμένοι επαγγελματίες  που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και3απόφοιτοι  makeupartist αναδεικνύοντας και τελειοποιώντας τις τεχνικές τους, και φυσικά για όλους  εσάς που θέλετε να γνωρίσετε τον χώρο του μακιγιάζ και να ασχοληθείτε επαγγελματικά.

Τα προϊόντα είναι όλα της σχολής , όπως και τα πινέλα που θα δουλεύετε.. χωρίς καμία επιβάρυνση.

Είτε χρησιμοποιείται ήδη τα προϊόντα μας, είτε θα  τα γνωρίσετε για πρώτη φορά μέσω των μαθημάτων θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν πρωτότυπο και πρωτοποριακό  επαγγελματικό κόσμο των προϊόντων του μακιγιάζ, βασιζόμενα στην πρωτοπορία , τεχνολογία , καινοτομία … συνδυάζοντας πάντα την ιατρική με την αισθητική.

Μαθαίνετε την τέχνη της ομορφιάς, ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ανακαλύπτετε μικρά μυστικά και συμβουλές που θα σας είναι χρήσιμες  στην επαγγελματική σας πορεία και φυσικά για να είστε όμορφη κάθε μέρα, κάθε στιγμή.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments