Radiant Skin Combo: Επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου 40€/συνεδρία

Submitted by Athina

skinpeeler_JAN21.png

 

RADIANT SKIN COMBO: Επαγγελματικός καθαρισμός δέρματος 40€/συνεδρία (combo 3 συνεδριών) 

Κάθε δέρμα είναι μοναδικά όμορφο και έχει μοναδικές ανάγκες. Όλα τα δέρματα όμως, ακόμη και τα υγιή χωρίς ατέλειες μπορούν να επωφεληθούν από τον επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου για να αναδείξουν ακόμη περισσότερο την ομορφιά τους!

Το θεμέλιο της φιλοσοφίας της REVIDERM είναι πως "το όμορφο δέρμα, είναι το υγιές δέρμα". Στόχος κάθε μηχανήματος, προϊόντος και θεραπείας REVIDERM είναι να φτάσουμε το δέρμα σας ένα βήμα πιο κοντά στην βέλτιστη έκδοση του.

Έτσι οι REVIDERM Skin Experts σχεδίασαν το πρωτόκολλο 3 θεραπειών καθαρισμού δέρματος, απόλυτα βασισμένο στις ανάγκες του κάθε δέρματος.

 

 

 

Επαγγελματικός καθαρισμός δέρματος 

Έχετε νιώσει το δέρμα σας απόλυτα καθαρό, λείο και βαθιά ενυδατωμένο; Αυτό είναι το αποτέλεσμα του επαγγελματικού καθαρισμού δέρματος!

Η μικροδερμοαπόξεση δρα ήπια και διεξοδικά αφαιρώντας το σμήγμα από τους πόρους χωρίς να τραυματίζει ή να ''τραβά'' το δέρμα. Με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε πιο λείους και σφιχτούς πόρους, με τακτική εφαρμογή τα αποτελέσματα διατηρούνται μακροπρόθεσμα και η γενικότερη ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά.

Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος.

 

Συμβουλευτική | Μικροδερμοαπόξεση ή Υπέρηχος;

Πριν από κάθε θεραπεία, οι REVIDERM Skin Experts θα πραγματοποιήσουν διάγνωση του δέρματος σας και μέσω μιας προσωπικής συνέντευξης - λήψης ιατρικού ιστορικού θα καθορίσουν την καλύτερη επιλογή θεραπείας για τις ανάγκες του δικού σας δέρματος. Με αυτά τα δεδομένα οι REVIDERMSkinExpertsθα κρίνουν εάν η μικροδερμοαπόξεση ή ο υπέρηχος είναι ιδανική επιλογή για εσάς.

Για εμάς η συμβουλευτική είναι μια διαδικασία άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία των θεραπειών και των προϊόντων μας.

Η διαδικασία της συμβουλευτικής πραγματοποιείται πριν από κάθε θεραπεία στον χώρο μας καθώς οι ανάγκες του δέρματος μεταβάλλονται. Οι αλλαγή αυτή μπορεί είτε να συμβεί με την πάροδο του χρόνου, είτε λόγω εσωτερικών (π.χ ορμόνες) και εξωτερικών παραγόντων (π.χ καιρός), είτε με την βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του δέρματος μεταξύ των συνεδριών. 


Συμβουλευτική | Μικροδερμοαπόξεση ή Υπέρηχος Για ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Μειωμένη ελαστικότητα

-Ορατές ρυτίδες

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

-Υπερκεράτωση

-Υπερμεγέθεις πόροι

-Λιπαρότητα

-Ακμή

-Ροδόχρους Νόσος

-Ξηροδερμία

-Ατοπικό δέρμα

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

H θεραπεία REVIDERM microneedling είναι σχεδόν ανώδυνη και διαρκεί περίπου 60 λεπτά ανά συνερδρία. 

 

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό; 

Από την πρώτη συνεδρία βλέπουμε άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα προτείνουμε το combo 3 συνεδριών ή ένα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς πακέτο θεραπειών. 

 

Κόστος θεραπείας

Κατοχυρώστε το combo 3 συνεδριών επαγγελματικού καθαρισμού προσώπου με 120€ (σε 2 δόσεις) έως 20/2/22. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανά 2 εβδομάδες για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY & ACADEMY

Tsimiski 72, 1st Floor

Thessaloniki

2310 223 996

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments