Clear Skin Challenge: Επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου 50€/συνεδρία

Submitted by Athina

 

CLEAR SKIN OFFER: Επαγγελματικός καθαρισμός δέρματος 50€/συνεδρία ή 3 συνεδρίες 120€!

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πολλοί από εμάς πιστέψαμε ότι το δέρμα μας θα κάνει ένα διάλλειμα από το καθημερινό make-up, την έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους όπως το καυσαέριο. Εντέλει ενώ περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα μετά το πέρας του εγκλεισμού, βρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε αυτό που ονομάζουμε "lockdown skin". Με λίγα λόγια είδαμε το δέρμα μας στρεσαρισμένο, θαμπό, πιο λιπαρό ή ξηρό και υπερκερατωμένο.

 

Το θεμέλιο της φιλοσοφίας της REVIDERM είναι πως "το όμορφο δέρμα, είναι το υγιές δέρμα". Έτσι δημιουργήσαμε το CLEAR SKIN CHALLENGE, μια πρόκληση για όλους μας ώστε να επιτύχουμε το δέρμα των ονείρων μας! 

 

Βήμα 1: Επαγγελματικός καθαρισμός δέρματος

Έχετε νιώσει το δέρμα σας απόλυτα καθαρό, λείο και βαθιά ενυδατωμένο; Αυτό είναι το αποτέλεσμα του επαγγελματικού καθαρισμού δέρματος!

Η επαγγελματική μικροδερμοαπόξεση δρα ήπια και διεξοδικά αφαιρώντας το σμήγμα από τους πόρους χωρίς να τραυματίζει ή να ''τραβά'' το δέρμα. Με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε πιο λείους και σφιχτούς πόρους, με τακτική εφαρμογή τα αποτελέσματα διατηρούνται μακροπρόθεσμα και η γενικότερη ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά.

Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης. 

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος.

 

 Βήμα 2: Homecare

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό βήμα είναι να είμαστε συνεπείς στην ρουτίνα περιποίησης  του δέρματος μας.  Μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας θα καλύψει όλες τις ανάγκες του δέρματος σας. Το μυστικό όμως για να επαναφέρουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το δέρμα μας και να παρατείνουμε το αποτέλεσμα της επαγγελματικής θεραπείας είναι η εηειδικευμένη φροντίδα στο σπίτι. Το δέρμα σας είναι μοναδικό, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με την φροντίδα του δέρματος σας. Πώς θα γνωρίζετε ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για το δικό σας δέρμα; Απλά ακολουθήστε το τρίτο βήμα!

 

Βήμα 3: Συμβουλευτική

Δυστυχώς, πολλές φορές η διάγνωση δέρματος και η λήψη ιστορικού παραλείπονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι θεραπείες που πραγματοποιείτε και τα προϊόντα περιποίησης που αγoράζετε δεν αποδίδουν ικανοποιητικά ή δεν έχουν αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου η λανθασμένη επιλογή προϊόντων επιβάρυνε την υπάρχουσα δερματική δυσλειτουργία ή δημιούργησε μια νέα. Για την αποφυγή των παραπάνω είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον τύπο δέρματος μας.

Για εμάς η συμβουλευτική είναι μια διαδικασία άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία των θεραπειών και των προϊόντων μας. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής πραγματοποιείται μια προσωπική συνέντευξη - λήψη ιατρικού ιστορικού η οποία σε συνδυασμό με την διάγνωση δέρματος που θα ακολουθήσει καθορίζει την κατάλληλη θεραπεία και προϊόντα για τις ανάγκες του δέρματος σας. Την συμβουλευτική την πραγματοποιούν οι medical beauty experts της REVIDERM, με την βοήθεια των οποίων θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε το δέρμα σας.

Η διαδικασία της συμβουλευτικής πραγματοποιείται πριν από κάθε θεραπεία στον χώρο μας καθώς οι ανάγκες του δέρματος μεταβάλλονται. Οι αλλαγή αυτή μπορεί είτε να συμβεί με την πάροδο του χρόνου, είτε λόγω εσωτερικών (π.χ ορμόνες) και εξωτερικών παραγόντων (π.χ καιρός), είτε με την βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του δέρματος μεταξύ των συνεδριών. 

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Μειωμένη ελαστικότητα

-Ορατές ρυτίδες

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

-Υπερκεράτωση

-Υπερμεγέθεις πόροι

-Λιπαρότητα

-Ακμή

-Ροδόχρους Νόσος

-Ξηροδερμία

-Ατοπικό δέρμα

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπείες με το REVIDERM SkinPeeler είναι εντελώς ανώδυνες και διαρκούν περίπου 90 λεπτά.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα προτείνουμε τακτική εφαρμογή ή ένα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς πακέτο θεραπειών. 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα (λόγω της αποτοξινωτικής του δράσης)

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Kατοχυρώστε μια συνεδρία επαγγελματικού καθαρισμού προσώπου με 50€ ή το combo των 3 συνεδριών με 120€ (σε 2 δόσεις) έως 5/2/21. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανά 2 εβδομάδες για βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

 

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments