Lockdown Skin Cure: Επαναφέρετε το δέρμα σας μετά τον εγκλεισμό!

Submitted by Athina

triplepeelcure12.png

Τι είναι το lockdown skin; 

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πολλοί από εμάς πιστέψαμε ότι το δέρμα μας θα κάνει ένα διάλλειμα από το καθημερινό make-up, την έκθεση σε περιβαλλοντικούς ρύπους όπως το καυσαέριο. Εντέλει ενώ περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα μετά το πέρας του εγκλεισμού, βρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε αυτό που ονομάζουμε "lockdown skin".  Με λίγα λόγια είδαμε το δέρμα μας στρεσαρισμένο, θαμπό, πιο λιπαρό ή ξηρό και υπερκερατωμένο. 

 

Τι προκαλεί το lockdown skin; 

Κατά τη διάρκεια του μακροπρόθεσμου εγκλεισμού οι καθημερινές μας συνήθειες άλλαξαν δραστικά και αυτό φαίνεται και στο δέρμα μας. 

Στρεσαρισμένο δέρμα 

Το άγχος και η ανησυχία μας κατά τη διάρκεια της περιόδου που διανύσαμε είχαν αρνητικές συνέπειες στο δέρμα μας όπως η εντονότερη έκκριση σμήγματος, τα σπιθουράκια και η επιδείνωση κάποιας ήδη υπάρχουσας δυσλειτουργίας. Επιπλέον αυτό που συνήθως δεν υπολογίζουμε είναι ότι πεπτικό σύστημα και το δέρμα είναι διασυνδεδεμένα, έτσι οι αρνητικές αλλαγές στη διατροφή μας έχουν άμεσες επιπτώσεις στο δέρμα μας.

Έλλειψη ρουτίνας 

Μια δραστική αλλαγή στην καθημερινότητα μας όπως αυτή που βιώσαμε είναι αρκετή για να προκαλέσει μια αλλαγή στο δέρμα μας. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από την ρουτίνα μας διαταράσσει την ισορροπία του δέρματος μας. Η αποχή από το μακιγιάζ για παράδειγμα, είχε ως αποτέλεσμα να καθαρίζουμε το δέρμα μας λιγότερο σχολαστικά ή ακόμη και να παραλείπουμε εντελώς τα καθαριστικά προϊόντα.

Περιορισμένη έκθεση στον ήλιο 

Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε αντηλιακό κατά την έκθεση μας στον ήλιο. Παρόλα αυτά η παντελής έλλειψη του έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία μας. Μια από αυτές είναι και η έλλειψη της Βιταμίνης D η οποία είναι απαραίτητη  για σχεδόν όλες τις πτυχές του δέρματός μας όπως η ανάπτυξη των κυττάρων και ο περιορισμός των φλεγμονών. 

Φυσικά όσοι διατήρησαν την ρουτίνα περιποίησης του δέρματος τους αντιμετώπισαν ελάχιστες έως καθόλου αλλαγές στο δέρμα τους. Παρόλα αυτά συστήνουμε λίγη έξτρα φροντίδα για ένα ακόμη πιο λαμπερό και υγιές δέρμα. Επιπλέον μια επαγγελματική θεραπεία ή προϊόντα home care με ενεργούς παράγοντες θα διατηρήσουν ένα ήδη ισορροπημένο δέρμα.

Πως μπορούμε να επαναφέρουμε το δέρμα μας;

Για άμεσα αποτελέσματα ξεκινάμε από την επαγγελματική περιποίηση. Η διάγνωση των αναγκών σας από έναν ειδικό και η μηχανική υποστήριξη σε συνδυασμό με εξειδικευμένα προϊόντα αποτελούν την ταχύτερη οδό για ένα πιο όμορφο και υγιές δέρμα. Έτσι οι REVIDERM Skin Experts σχεδίασαν ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπειών για την εξισορρόπηση του δέρματος μετά από μια περίοδο στρες, περιβαλλοντικών και διατροφικών αλλαγών. 

REVIDERM Triple Peel Cure

Step 1

Τα σύγχρονα ενζυμικά peeling ήρθαν να αντικαταστήσουν τα παλαιότερης γενιάς peeling με κόκκους. Τα ένζυμα είναι φυσικώς απαντώμενες πρωτεΐνες που δρουν ως επιταχυντές όποτε πραγματοποιείται μια χημική αντίδραση στο σώμα. Έτσι τα ένζυμα μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της υφής και της εμφάνισης του δέρματος.  Όντας πολύ πιο ήπιο από το χημικό peeling αφαιρεί αποτελεσματικά μόνον τα νεκρά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει αρνητικά τα υγιή. Επιπλέον το ενζυμικό peeling είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις που το χημικό δεν ενδείκνυται αλλά και στην διάρκεια της θερινής περιόδου.  Ο ήπιος χαρακτήρας του μας δίνει την δυνατότητα συχνότερης χρήσης συγκριτικά με την μικροδερμοαπόξεση παραμένοντας εξαιρετικά αποτελεσματικό. Καθαρίζει σε βάθος το δέρμα αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό, λειαίνει και φωτίζει επιτυγχάνοντας ομοιόμορφη όψη.

Step 2

Η υπερβολική έκκριση σμήγματος και η υπερκεράτωση δημιουργούν έναν "μανδύα" πάνω από το δέρμα και δεν το αφήνουν να αναπνεύσει. H επαγγελματική μικροδερμοαπόξεση δρα ήπια και διεξοδικά αφαιρώντας το σμήγμα από τους πόρους χωρίς να τραυματίζει ή να ''τραβά'' το δέρμα. Με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε πιο λείους και σφιχτούς πόρους, με τακτική εφαρμογή τα αποτελέσματα διατηρούνται μακροπρόθεσμα και η γενικότερη ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά. Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Step 3

Tα ΑΗΑ fluid και gel αφαιρούν απαλά τα κερατινοκύτταρα και απελευθερώνουν το σμήγμα από το κανάλι του θύλακα με οπτικό αποτέλεσμα σμίκρυνσης των πόρων.  Παράλληλα έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και απαλύνουν το δέρμα. Εκτός από το γλυκολικό και το σαλικυλικό οξύ περιέχουν και εκχύλισμα Αυστραλιανού φρούτου και αμυγδαλικό οξύ για ένα βελτιωμένο αποτέλεσμα απολέπισης και επιπλέον ελαχιστοποιουν την φωτογήρανση. Διεγείρουν την διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του ίδιου του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα λειαίνουν το δέρμα. Είναι ιδανικά ακόμη και για ευαίσθητα δέρματα. Δεν ταυτίζονται με τα χημικά peeling και εφαρμόζονται άφοβα το καλοκαίρι! 

Home Care

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό βήμα είναι να είμαστε συνεπείς στην ρουτίνα περιποίησης  του δέρματος μας.  Μια ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας θα καλύψει όλες τις ανάγκες του δέρματος σας. Το μυστικό όμως για να επαναφέρουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το δέρμα μας και να παρατείνουμε το αποτέλεσμα της επαγγελματικής θεραπείας είναι η ήπια αλλά ταυτόχρονα διεξοδική απολέπιση στο σπίτι.

Η ένταξη του ενζυμικού peeling στην καθημερινή σας περιποίηση προσφέρει συγκριτικά πλεονεκτήματα καθώς αναβαθμίζει την διαδικασία καθαρισμού του δέρματος.  Εφαρμόστε το αμέσως μετά το γαλάκτωμα, gel ή foam καθαρισμού που χρησιμοποιείτε και θα ενισχύσετε τη διείσδυση των επόμενων προϊόντων.

Στην REVIDERM θα βρείτε ενζυμικά peelings σε 3 μορφές: liquid, paste και powder. Ολοκληρώνουν ιδανικά την διαδικασία καθαρισμού του δέρματος πριν από τις αισθητικές θεραπείες. Ενδείκνυνται για όλους τους τύπους δέρματος ανάλογα με την μορφή τους και λειτουργούν υποστηρικτικά στην επίλυση δερματικών δυσλειτουργιών όπως η ενεργή ακμή.

REVIDERM ENZYME PEELING LIQUID

To ενζυμικό πίλινγκ νέας γενιάς σε υγρή μορφή πραγματοποιεί βαθύ καθαρισμό του δέρματος και βελτιώνει την διείσδυση ενεργών παραγόντων. Τα ένζυμα απολεπίζουν ήπια τα νεκρά κύτταρα και τα αφαιρούν αποτελεσματικά. Το δέρμα γίνεται λείο και ομοιόμορφο. Χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το Enzyme Peeling Paste. 

REVIDERM ENZYME PEELING PASTE 

Το Enzyme Peeling Paste ανήκει στα peeling νέας γενιάς χωρίς κόκκους. Μια ενζυμική μάσκα με κρεμώδη υφή η οποία στεγνώνει σε μερικά λεπτά χωρίς να "πετρώνει". Περιέχει πρωτεολυτικά ένζυμα και στυπτικούς ενεργούς παράγοντες. Επιτυγχάνει σμίκρυνση των πόρων και κάνει το δέρμα λείο και απαλό. Τα ένζυμα διαλύονται και αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα που παραμένουν για μεγάλο διάστημα στην κεράτινη στοιβάδα του δέρματος. Οτιδήποτε περιττό δεσμεύεται απευθείας από την μάσκα, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί με γαζούλες. Χάρη στην προσθήκη Καολίνης και Πανθενόλης είναι ιδιαίτερα ήπια και απαλή. Γι'αυτό ενδείκνυται ακόμη και για ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα. 

EΝΖΥΜΕ FΟΑΜ POWDER

Πολύ λεπτός ενζυμικός αφρός για κάθε τύπο δέρματος, μοναδική τριπλή δράση: αφαιρεί ήπια τα νεκρά κύτταρα, σκοτώνει τα βακτηρίδια και έχει αποτοξινωτική δράση. Είναι ιδανικό για δέρματα καπνιστών, στρεσαρισμένο δέρμα ή δέρμα με συσσώρευση τοξινών. Αφαιρείται εύκολα χωρίς να προκαλεί ένταση στο δέρμα (π.χ από το τρίψιμο). Υποστηρίζει ενεργά τις θεραπείες ακμής και λιπαρότητας. Διεγείρει την επούλωση των πληγών και μειώνει τον κνησμό.

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

Κόστος θεραπείας

To εξειδικευμένο πρόγραμμα επαναφοράς περιλαμβάνει 3 θεραπείες REVIDERM Triple Peel Cure για λείανση, λάμψη και αναζωογόνηση. Κατοχυρωστε και τις 3 συνεδρίες (1/βδομάδα) με 120€ (σε 2 δόσεις) έως 30/6/20!!

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

 

 

 

 
 
 
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments