OFFER: HOLIDAY GLOWING SKIN - REVIDERM GLOBAL SKIN RENEWAL

Submitted by Athina

glowskinskintheskin.jpg

 

REVIDERM Global Skin Renewing

Η 3 σε 1 θεραπεία πρόληψης και αντιγήρανσης για ένα υγιές, λείο και νεανικό δέρμα. 

Τίποτα δεν κάνει ένα πρόσωπο πιο όμορφο από ένα δέρμα που ακτινοβολεί φυσικά. Όταν συμβαίνει αυτό το μακιγιάζ έρχεται απλά για να ολοκληρώσει την εμφάνιση μας. Πολλές φορές οδηγούμαστε σε επεμβατικές μεθόδους με στόχο να αποκτήσουμε αυτό το look, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο καθώς βασικές προϋποθέσεις για ένα λαμπερό δέρμα είναι ο καθαρισμός, η βαθιά ενυδάτωση και η διέγερση της φυσικής αναγέννησης κυττάρων .

Η REVIDERM σχεδίασε την θεραπεία Global Skin Renewing με στόχο την απόκτηση ενός φρέσκου και νεανικού δέρματος. Ο συνδυασμός υπέρηχου, δερμοαπόξεσης και κολλαγόνου έχει άμεσα ορατά αποτελέσματα, κάτι που την κάνει ιδανική για την περιόδο των εορτών.

Φέτος δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για να δείξετε λαμπερή, αφήστε το δέρμα σας να το κάνει για εσάς.

SkinPeeler Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Επιτυγχάνει ανώδυνη εφαρμογή, χωρίς ερεθισμούς χάρη στην σφαιροποίηση των μικροκρυστάλλων. Παράλληλα απολεπίζει διεξοδικά τα νεκρά κύτταρα και αφαιρεί το περιττό σμήγμα και τους ρύπους από το δέρμα. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος. Ο καθαρισμός με την μέθοδο της REVIDERM αποτελεί ιδανική προετοιμασία καθώς η εφαρμογή του σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα καμπίνας, ενυδατώνει έντονα το δέρμα περιορίζοντας την ταλαιπωρία του από τις πιο επεμβατικές θεραπείες.  

 

 

Υπέρηχος και Φυσικό αποξηραμένο Κολλαγόνο

Εν συνεχεία τοποθετούμε τα φύλλα κολλαγόνου και τα ενεργοποιούμε με έναν ενισχυμένο ορό. Αμέσως μετά πραγματοποιούμε τον υπέρηχο στο 1-3Hzπάνω από το κολλαγόνο για βέλτιστη διείσδυση. Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Είναι ιδανικό για δέρματα λιπαρά και ροδόχρου νόσο, ατοπικές δερματίτιδες, δέρματα ερεθισμένα χάρη στις καταπραΰντικές της ιδιότητες. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Τελειώνουμε την θεραπεία αφαιρώντας τα φύλλα κολλαγόνου και τοποθετώντας την κρέμα Πυκνογενόλης.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Μειωμένη ελαστικότητα

-Ορατές ρυτίδες

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

-Υπερκεράτωση

-Υπερμεγέθεις πόροι

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπεία REVIDERM Global Skin Renewal είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα προτείνουμε τακτική εφαρμογή ή ένα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς πακέτο θεραπειών. 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις 

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Τα REVIDERM SkinPeeler θα τα βρείτε σε  ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας αλλά και σε εξειδικευμένα medical beauty κέντρα ανά την Ελλάδα. Αναζητήστε το πλησιέστερο στην πόλη σας!

 

Kόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε την REVIDERM Global Skin Renewing με 65€ έως 31/12/19. 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments