SOS! Πως να επαναφέρω το δέρμα μου μετά το καλοκαίρι;

Submitted by Athina

ddd.png

 

Vitamin C Power + Anti Spot + Collagen Eye Treatment

H αγαπημένη Vitamin C Power επιστρέφει πιο ενισχυμένη για επαναφορά του δέρματος μετά το καλοκαίρι!

 

Το καλοκαίρι εκτός από ωραίες αναμνήσεις, άφησε και  το σημάδι του στο δέρμα μας. Ο ήλιος, η θάλασσα, ο αέρας, τα αντηλιακά και το χλώριο ταλαιπώρησαν το δέρμα μας με αποτέλεσμα να το νιώθουμε "μπουκωμένο", πιο τραχύ, ξηρό ή λιπαρό ανάλογα με τον τύπο δέρματος και με εμφανείς δυσχρωμίες.

Τώρα είναι η ώρα λοιπόν για εξειδικευμένη - επαγγελματική φροντίδα. Με την θεραπεία VITAMIN C Power, μια ενισχυμένη θεραπεία αντιγήρανσης, λάμψης και λείανσης. Η Βιταμίνη C ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου, επιδιορθώνει τις ίνες κολλαγόνου και αυξάνει τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στο δέρμα. Επιπλέον αποτρέπει την όψη κούρασης στο δέρμα, το κάνει να φαίνεται πιο νεανικό και φρέσκο.

Ταυτόχρονα στοχεύουμε στις πανάδες και στις δυσχρωμίες με τον πιο ισχυρό αναστολέα μελανίνης, την Anti Spot Formula. Οι πανάδες χάνουν το χρώμα, την ένταση και το σχήμα τους, επιπλέον παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης και περιορίζει την δημιουργία νέας μελανίνης.

Για να ολοκληρώσουμε την φροντίδα του δέρματος δουλεύουμε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με φυσικό κολλαγόνο για ενυδάτωση και λείανση.

SkinPeeler

To SkinPeeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση.

 

Vitamin C Power Boost + Υπέρηχος CellJET

Μετά την μικροδερμοαπόξεση διεισδύουμε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C με την συσκευή υπέρηχου REVIDERM CellJET.

Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Η Βιταμίνη C είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα ένας από τους πιο ισχυρούς αντιγηραντικούς ενεργούς παράγοντες. Διατηρεί τις ιδιότητες του νεαρού δέρματος εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον η Βιταμίνη C ενεργοποιεί την σύνθεση κολλαγόνου του ίδιου του δέρματος στους συνδετικούς ιστούς. Όλα τα σημάδια κούρασης μειώνονται και το δέρμα είναι φρέσκο και φωτεινό.

H μικροενθυλάκωση (η επονομαζόμενη Τεχνολογία Μηχανικής Απελευθέρωσης) εξασφαλίζει ότι η βιταμίνη C απελευθερώνεται μόνο κατά την εφαρμογή της στο δέρμα. Το δέρμα λαμβάνει το 100% των ιδιοτήτων της χωρίς καμία απώλεια της αποτελεσματικότητας της.

 

SpotEx Concentrate

Η καινοτόμος φόρμουλα SpotEx διορθώνει την ενδημική υπερχρωμάτωση ανεξάρτητα από την αιτία εμφάνισης της και παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης. Μειώνει την νέα παραγωγή μελανίνης και περιορίζει την απελευθέρωση, μεταφορά και αποθήκευση χρωστικής. Οι πανάδες λευκαίνουν και μειώνονται, το δέρμα αποκτά ομοιόμορφη όψη. 

Μια μέγιστη συγκέντρωση Εξυλορεσορκινόλης εμποδίζει το ένζυμο κλειδί της παραγωγής χρωστικής, την τυροσινάση η οποία μετατρέπει το αμινοξύ τυροσίνη σε μελανίνη. Με αυτόν τον τρόπο η τυροσίνη δεν είναι πια διαθέσιμη για την παραγωγή μελανίνης.Ταυτόχρονα οι μηχανισμοί προστασίας του κυττάρου ενεργοποιούνται και η σύνθεση γλουταθειόνης του ίδιου του σώματος διεγείρεται. Η γλουταθειόνη δημιουργεί τα πιο αντιοξειδωτικά συστατικά του κυττάρου.

Ένα νευρο-δραστικό φυτικό εκχύλισμα υποστηρίζει την διαδικασία περιορίζοντας την απελευθέρωση της προορμόνης που διεγείρει την μελανίνη (POMC). Αυτό περιορίζει την σύνθεση μελανίνης που προκαλείται από το στρες και προστατεύει το DNA των κυττάρων από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το σύστημα SpotEx της Reviderm λευκαίνει, λειαίνει και προστατεύει το δέρμα. Οι πανάδες χάνουν το χρώμα, την ένταση και το σχήμα τους ανεξάρτητα από την αιτία εμφάνισης τους. Επιπλέον παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης και περιορίζει την δημιουργία νέας μελανίνης. Έρευνες καταδεικνύουν ότι το 78% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι το SpotEx λεύκανε πραγματικά μεμονομένους λεκέδες στο δέρμα τους και 75% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι εξομάλυνε συνολικά την όψη της επιδερμίδας τους.

 

Collagen Eye Treatment

Απευθείας ορατά αποτελέσματα. Τα Collagen Fleece αποτελούνται από σχεδόν 100% αποξηραμένο κολλαγόνο. Κάνουν το δέρμα στην περιοχή των ματιών λείο και σφιχτό για ένα νεανικό και φρέσκο look. Επιπλέον αυξάνουν την αντοχή του δέρματος. Χάρη στην μοναδική κατασκευή τους δεσμεύουν πολλές φορές το βάρος τους σε υγρασία - συμπεριλαμβανομένων και των δραστικών παραγόντων που περιέχουν- και τα απελευθερώνουν σιγά σιγά. Τα διαλυτά μόρια κολλαγόνου επιπλέον ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την υγρασία και γι'αυτό το δέρμα γίνεται πιο απαλό και εύκαμπτο. Τα μάτια φαίνονται πιο ξεκούραστα αμέσως μετά την θεραπεία.

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπεία Vitamin C Power + Anti Spot είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 90 λεπτά ανά συνερδρία.

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε την Vitamin C Power + Anti Spot με 85€/συνεδρία και δώρο μια θεραπεία κολλαγόνου ματιών! Κατοχυρώστε την προσφορα έως 30/9/19!!

 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments