ΠΑΝΑΔΕΣ: Αυτή είναι η θεραπεία που πρέπει να κάνεις το καλοκαίρι!

Submitted by Athina

panades.jpg

 

 Πανάδες; Η ώρα για δράση είναι τώρα!

REVIDERM Anti Spot Treatment - με τον πιο ισχυρό αναστολέα μελανίνης

Οι πανάδες χάνουν το χρώμα, την ένταση και το σχήμα τους, επιπλέον παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης και περιορίζει την δημιουργία νέας μελανίνης.

 

Μπορεί να είναι σύνηθες να ξεκινάμε θεραπείες αντιμετώπισης των πανάδων από τον Σεπτέμβριο, τότε όμως θα είναι αργά! Ενώ δουλεύοντας ενάντια στην επιδείνωση ήδη υπάρχοντων πανάδων κατά την διάρκεια της περιόδου που εκτιθόμαστε στον ήλιο, επιτυγχάνουμε την αποτελεσματική και έγκαιρη μείωση τους. Παράλληλα εμποδίζουμε την εμφάνιση νέων πανάδων.

H θεραπεία Anti Spot έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού καθώς ο ήλιος δεν απότελει αντένδειξη της θεραπείας αντίθετα η εντατική φόρμουλα Spotex προστατεύει την μελανίνη από την κακή επιρροή του ηλίου. Παράλληλα οι  ενεργοί παράγοντες τους οποίους διεισδύουμε βαθιά στο δέρμα με τον υπέρηχο, δρουν εντατικά για την μείωση των πανάδων που έχουμε ήδη αποκτήσει!

SpotEx Concentrate

Η καινοτόμος φόρμουλα SpotEx διορθώνει την ενδημική υπερχρωμάτωση ανεξάρτητα από την αιτία εμφάνισης της και παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης. Μειώνει την νέα παραγωγή μελανίνης και περιορίζει την απελευθέρωση, μεταφορά και αποθήκευση χρωστικής. Οι πανάδες λευκαίνουν και μειώνονται, το δέρμα αποκτά ομοιόμορφη όψη. 

Μια μέγιστη συγκέντρωση Εξυλορεσορκινόλης εμποδίζει το ένζυμο κλειδί της παραγωγής χρωστικής, την τυροσινάση η οποία μετατρέπει το αμινοξύ τυροσίνη σε μελανίνη. Με αυτόν τον τρόπο η τυροσίνη δεν είναι πια διαθέσιμη για την παραγωγή μελανίνης.Ταυτόχρονα οι μηχανισμοί προστασίας του κυττάρου ενεργοποιούνται και η σύνθεση γλουταθειόνης του ίδιου του σώματος διεγείρεται. Η γλουταθειόνη δημιουργεί τα πιο αντιοξειδωτικά συστατικά του κυττάρου.

Ένα νευρο-δραστικό φυτικό εκχύλισμα υποστηρίζει την διαδικασία περιορίζοντας την απελευθέρωση της προορμόνης που διεγείρει την μελανίνη (POMC). Αυτό περιορίζει την σύνθεση μελανίνης που προκαλείται από το στρες και προστατεύει το DNA των κυττάρων από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το σύστημα SpotEx της Reviderm λευκαίνει, λειαίνει και προστατεύει το δέρμα. Οι πανάδες χάνουν το χρώμα, την ένταση και το σχήμα τους ανεξάρτητα από την αιτία εμφάνισης τους. Επιπλέον παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης και περιορίζει την δημιουργία νέας μελανίνης. Έρευνες καταδεικνύουν ότι το 78% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι το SpotEx λεύκανε πραγματικά μεμονομένους λεκέδες στο δέρμα τους και 75% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι εξομάλυνε συνολικά την όψη της επιδερμίδας τους.

 

Υπέρηχος

Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Οι μηχανισμοί δράσης του υπέρηχου διαχωρίζονται σε 4 κατηγορίες. Αρχικά το θερμική επίδραση, η οποία συνδέεται με την δημιουργία θερμότητας στους βαθύτερους ιστούς, ιδιαίτερα στο κολλαγόνο. Δεύτερον η μηχανική επίδραση, η οποία σχετίζεται με τις υψηλής συχνότητας δονήσεις που κάνουν ένα είδος μικρομασάζ στους ιστούς. Τρίτον η επίδραση της σπηλαίωσης η οποία σχετίζεται με την παραγωγή αμέτρητων σταγονιδίων οξυγόνου από την διαδικασία της δόνησης. Τέταρτον η βιολογική επίδραση η οποία περιλαμβάνει την διαστολή των αγγείων, βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, sonophoresis, βελτιωμένη λεμφική ροή, χαλάρωση των μυών, μείωση φλεγμονών και ανακούφιση του πόνου.

Οι θεραπείες και τα προϊόντα που ακολουθούν τον υπέρηχο είναι πιο αποτελεσματικά χάρη στον βαθύ καθαρισμό, την απολέπιση αλλά και την βελτίωση της ενυδάτωσης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των υψηλής συχνότητας δονήσεων οι οποίες διεισδύουν βαθιά στους πόρους και στους θύλακες της τρίχας για να διασπάσει νεκρά κύτταρα, εκκρίσεις και περιττή λιπαρότητα. Επιπλέον ο μεταβολισμός του δέρματος αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η λεμφική ροή, η οποία με την σειρά της υποστηρίζει την αποβολή όλων των περιττών ουσιών γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Συμβουλευτική

Δυστυχώς, πολλές φορές η διάγνωση δέρματος και η λήψη ιστορικού παραλείπονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι θεραπείες που πραγματοποιείτε και τα προϊόντα περιποίησης που αγoράζετε δεν αποδίδουν ικανοποιητικά ή δεν έχουν αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου η λανθασμένη επιλογή προϊόντων επιβάρυνε την υπάρχουσα δερματική δυσλειτουργία ή δημιούργησε μια νέα. Για την αποφυγή των παραπάνω είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον τύπο δέρματος μας.

Για εμάς η συμβουλευτική είναι μια διαδικασία άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία των θεραπειών και των προϊόντων μας. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής πραγματοποιείται μια προσωπική συνέντευξη - λήψη ιατρικού ιστορικού η οποία σε συνδυασμό με την διάγνωση δέρματος που θα ακολουθήσει καθορίζει την κατάλληλη θεραπεία και προϊόντα για τις ανάγκες του δέρματος σας. Την συμβουλευτική την πραγματοποιούν οι medical beauty experts της REVIDERM, με την βοήθεια των οποίων θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε το δέρμα σας.

Η διαδικασία της συμβουλευτικής πραγματοποιείται πριν από κάθε θεραπεία στον χώρο μας καθώς οι ανάγκες του δέρματος μεταβάλλονται. Οι αλλαγή αυτή μπορεί είτε να συμβεί με την πάροδο του χρόνου, είτε λόγω εσωτερικών (π.χ ορμόνες) και εξωτερικών παραγόντων (π.χ καιρός), είτε με την βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του δέρματος μεταξύ των συνεδριών.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Μελάχρωση

-Δυσχρωμίες

-Φωτογήρανση

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπείες με το REVIDERM SkinPeeler είναι εντελώς ανώδυνες και διαρκούν περίπου 90 λεπτά.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα προτείνουμε τακτική εφαρμογή ή ένα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς πακέτο θεραπειών. 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα (λόγω της αποτοξινωτικής του δράσης)

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Kατοχυρώστε την  θεραπεία REVIDERM Anti Spot με 85€ και -50% σε κάθε επόμενη θεραπεία (πανάδων) έως 31/8/19. Επιπλέον κερδίζετε -20% σε όλα τα προϊόντα REVIDERM.

Για βέλτιστα αποτελέσματα επιλέξτε το πακέτο Anti Spot Trio με 170€ (56,5 ανά θεραπεία).

 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimi ski 72, 1st Floor

2310 223 996

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments