OFFER: Δερματολογικός καθαρισμός προσώπου REVIDERM 40€/συνεδρία

Submitted by Athina

skinpeelere.png

 

REVIDERM SkinPeeler

Super Προσφορά: 3 θεραπείες καθαρισμού SkinPeeler* πρόληψης και αντιγήρανσης για ένα υγιές, λείο και νεανικό δέρμα με 40€/συνεδρία.

*Μετά την συμβουλευτική και την διάγνωση δέρματος επιλέγουμε μικροδερμοαπόξεση ή υπέρηχο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Στην προσφορά περιλαμβάνεται η χειροκίνητη διάνοιξη ΜΟΝΟ σε ο,τι έχει απομείνει μετά τον μηχανικό καθαρισμό και είναι ώριμο να εξαχθεί. Η ανεξέλεγκτη δια χειρός διάνοιξη απαγορεύεται ρήτα καθώς επιφέρει αρνητικά αποτελέσματα.

SkinPeeler

To Skin Peeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος.

 

Υπέρηχος

Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Οι μηχανισμοί δράσης του υπέρηχου διαχωρίζονται σε 4 κατηγορίες. Αρχικά το θερμική επίδραση, η οποία συνδέεται με την δημιουργία θερμότητας στους βαθύτερους ιστούς, ιδιαίτερα στο κολλαγόνο. Δεύτερον η μηχανική επίδραση, η οποία σχετίζεται με τις υψηλής συχνότητας δονήσεις που κάνουν ένα είδος μικρομασάζ στους ιστούς. Τρίτον η επίδραση της σπηλαίωσης η οποία σχετίζεται με την παραγωγή αμέτρητων σταγονιδίων οξυγόνου από την διαδικασία της δόνησης. Τέταρτον η βιολογική επίδραση η οποία περιλαμβάνει την διαστολή των αγγείων, βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, sonophoresis, βελτιωμένη λεμφική ροή, χαλάρωση των μυών, μείωση φλεγμονών και ανακούφιση του πόνου.

Οι θεραπείες και τα προϊόντα που ακολουθούν τον υπέρηχο είναι πιο αποτελεσματικά χάρη στον βαθύ καθαρισμό, την απολέπιση αλλά και την βελτίωση της ενυδάτωσης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των υψηλής συχνότητας δονήσεων οι οποίες διεισδύουν βαθιά στους πόρους και στους θύλακες της τρίχας για να διασπάσει νεκρά κύτταρα, εκκρίσεις και περιττή λιπαρότητα. Επιπλέον ο μεταβολισμός του δέρματος αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η λεμφική ροή, η οποία με την σειρά της υποστηρίζει την αποβολή όλων των περιττών ουσιών γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Συμβουλευτική

Δυστυχώς, πολλές φορές η διάγνωση δέρματος και η λήψη ιστορικού παραλείπονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι θεραπείες που πραγματοποιείτε και τα προϊόντα περιποίησης που αγoράζετε δεν αποδίδουν ικανοποιητικά ή δεν έχουν αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου η λανθασμένη επιλογή προϊόντων επιβάρυνε την υπάρχουσα δερματική δυσλειτουργία ή δημιούργησε μια νέα. Για την αποφυγή των παραπάνω είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον τύπο δέρματος μας.

Για εμάς η συμβουλευτική είναι μια διαδικασία άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία των θεραπειών και των προϊόντων μας. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής πραγματοποιείται μια προσωπική συνέντευξη - λήψη ιατρικού ιστορικού η οποία σε συνδυασμό με την διάγνωση δέρματος που θα ακολουθήσει καθορίζει την κατάλληλη θεραπεία και προϊόντα για τις ανάγκες του δέρματος σας. Την συμβουλευτική την πραγματοποιούν οι medical beauty experts της REVIDERM, με την βοήθεια των οποίων θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε το δέρμα σας.

Η διαδικασία της συμβουλευτικής πραγματοποιείται πριν από κάθε θεραπεία στον χώρο μας καθώς οι ανάγκες του δέρματος μεταβάλλονται. Οι αλλαγή αυτή μπορεί είτε να συμβεί με την πάροδο του χρόνου, είτε λόγω εσωτερικών (π.χ ορμόνες) και εξωτερικών παραγόντων (π.χ καιρός), είτε με την βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του δέρματος μεταξύ των συνεδριών.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Μειωμένη ελαστικότητα

-Ορατές ρυτίδες

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

-Υπερκεράτωση

-Υπερμεγέθεις πόροι

-Λιπαρότητα

-Ακμή

-Ροδόχρους Νόσος

-Ξηροδερμία

-Ατοπικό δέρμα

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπείες με το REVIDERM SkinPeeler είναι εντελώς ανώδυνες και διαρκούν περίπου 90 λεπτά.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα προτείνουμε τακτική εφαρμογή ή ένα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς πακέτο θεραπειών. 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα (λόγω της αποτοξινωτικής του δράσης)

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Kατοχυρώστε το πακέτο των 3 θεραπείων REVIDERM SkinPeeler με 120€ (σε 2 δόσεις) έως 30/6/19. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται ανά 2 εβδομάδες για βέλτιστο αποτέλεσμα.

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments