OFFER: anti OX ANTIAGING GLOW - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

Submitted by Athina

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ANTI OX - ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ,ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΛΑΜΨΗ!

Ώρα για ανανέωση! Η αγαπημένη αντιγηραντική θεραπεία Anti OX είναι ιδανική για να αποκτήσετε καθαρό, λείο δέρμα με την πάντα επιθυμητή νεανική λάμψη! Βελτιώνει το θαμπό, κουρασμένο δέρμα και απομακρύνει τις συσσωρευμένες τοξίνες. Επιπλέον ενυδατώνει εντατικά και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος. Απολαύστε την με έκπτωση έως 30/4/19!!

 

Repair Mask

Αυτός ο φυσικός διεγέρτης βελτιώνει το απόθεμα κυττάρων και αυξάνει τον βαθμό της κυτταροδιαίρεσης σε παρόμοιο με αυτόν του νεανικού δέρματος. Ο μεταβολισμός του δέρματος διεγείεται και το δέρμα επιδιορθώνεται από μέσα.
Το Εκουϊζέτο έχει ενισχυτικά και αντι-ερεθιστικά αποτελέσματα. Η φυσική ορυκτή καολίνη επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος και απορροφά το σμήγμα και τα κυτταρικά υπολείμματα. Μέσω των συνεργιστικών αποτελεσμάτων των δραστικών συστατικών της, η μάσκα αφήνει το δέρμα να φαίνεται ρόδινο και αναζωογονημένο.

 

SkinPeeler

To SkinPeeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση.

 

Rebalance Hydro Massage

Το χαλαρωτικό μασάζ αποτοξίνωσης και αντιγήρανσης Rebalance Hydro Massage θα ενυδατώσει και θα λειάνει το δέρμα σας αφήνοντας μια λάμψη που διαρκεί! Η βιομάζα άλγης, εξευγενισμένη με πρωτεΐνες μεταξιού, ενεργοποιείται με την μοναδική φόρμουλα προστασίας από τις ελεύθερες ρίζες του Rebalance Booster. Αυτό δημιουργεί ένα oil free massage gel. Η έλλειψη λιπιδίων επιτρέπει το εντατικό μασάζ προσώπου χωρίς να το επιβαρύνει. Γι'αυτό ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος, η εντατική ενυδατική φροντίδα είναι εγγυημένη - ιδιαίτερα ωφέλιμη για σμηγματορροϊκά δέρματα ή περιστοματική δερματίτιδα.

Τα αμινοξέα των πρωτεϊνών μεταξιού είναι φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης στο ανθρώπινο δέρμα και γι'αυτό είναι και εξαιρετικά ανεκτά. Οι ίνες μεταξιού είναι ιδανικές αποθήκες υγρασίας. Λειτουργούν σαν σφουγγάρια στα δερματικά στρώματα και μπορούν να απορροφήσουν έως και 300 φορές το βάρος τους σε νερό. Ταυτόχρονα οι βιοχημικές διεργασίες όπως ο σχηματισμός των ceramides στην επιδερμίδα, υποστηρίζονται και η διεπιδερμική απώλεια νερού περιορίζεται.

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

 

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η θεραπεία Αnti OX  είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 95 λεπτά ανά συνερδρία.

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε την Αnti OX με 80€! Κατοχυρώστε την προσφορα έως 30/4/19!!

 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments