OFFER 35€ - Θεραπεία αποτοξίνωσης και αναζωογόνησης Vitality Beauty Break!

Submitted by Athina

vitalitytreatment.png

Αποτοξίνωση και αναζωογόνηση express τώρα με 35€!

Αφήνουμε τον χειμώνα και τις χαμηλές θερμοκρασίες πίσω μας και υποδεχόμαστε την ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία REVIDERM Vitality Beauty Break!

To δέρμα γίνεται πιο ομοιόμορφο και φωτεινό χάρη στην διέγερση της μικροκυκλοφορίας. Το κολλαγόνο ενυδατώνει σε βάθος και μακροπρόθεσμα. Οι αποτοξινοτικές ιδιότητες της μάσκας βοηθούν το δέρμα να αποβάλλει συσωρρευμένο stress και τοξίνες. Ο συνδυασμός αποτοξίνωσης και ενυδάτωσης παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα εφόδια για το μεταβατικό στάδιο χειμώνα-άνοιξης.

Repair Mask

Αυτός ο φυσικός διεγέρτης βελτιώνει το απόθεμα κυττάρων και αυξάνει τον βαθμό της κυτταροδιαίρεσης σε παρόμοιο με αυτόν του νεανικού δέρματος. Ο μεταβολισμός του δέρματος διεγείεται και το δέρμα επιδιορθώνεται από μέσα.
Το Εκουϊζέτο έχει ενισχυτικά και αντι-ερεθιστικά αποτελέσματα. Η φυσική ορυκτή καολίνη επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος και απορροφά το σμήγμα και τα κυτταρικά υπολείμματα. Μέσω των συνεργιστικών αποτελεσμάτων των δραστικών συστατικών της, η μάσκα αφήνει το δέρμα να φαίνεται ρόδινο και αναζωογονημένο.

 

Activating Gel Mask

H activating gel mask είναι ειδικά σχεδιασμένη για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και του μεταβολισμού του δέρματος. Επιπλέον πραγματοποιεί λεμφικό μασάζ, ενεργοποιεί την ροή της λέμφου και αποβάλλει τις τοξίνες. Όταν εφαρμόζεται τακτικά, ο ισορροπημένος συνδυασμός της βελτίωσης της κυκλοφορίας του δέρματος και των στυπτικών ενεργών συστατικών λειτουργει ως 'εξάσκηση' για τα λεπτά τριχοειδή αγγεία. Το δέρμα γίνεται ορατά πιο φρέσκο και αναζωογονημένο.

 

Collagen Fleece

Τα Collagen Fleece αποτελούνται από σχεδόν 100% αποξηραμένο κολλαγόνο, έχουν αντιερεθιστική δράση, διεγείρουν την κυτταρική αναγέννηση και διειδύουν πεπτίδια και μόρια κολλαγόνου. Τα πεπτίδια κολλαγόνου λειτουργούν ως αγγελιοφόροι και έχουν θετική επιδράση στους ιστούς και στον κυτταρικο μεταβολισμό. Κάνουν το δέρμα λείο και σφιχτό για ένα νεανικό και φρέσκο look. Επιπλέον αυξάνουν την αντοχή του δέρματος. Χάρη στην μοναδική κατασκευή τους δεσμεύουν πολλές φορές το βάρος τους σε υγρασία - συμπεριλαμβανομένων και των δραστικών παραγόντων που περιέχουν- και τα απελευθερώνουν σιγά σιγά. Τα διαλυτά μόρια κολλαγόνου επιπλέον ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί την υγρασία και γι'αυτό το δέρμα γίνεται πιο απαλό και εύκαμπτο.

 

Instant Lifting Booster

Το Instant Lifting Booster είναι ένα μοναδικό και πολύπλοκα επεξεργασμένο διάλυμα δραστικών παραγόντων με ιχνοστοιχεία και φόρμουλα προστασίας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Ο υδροφιλικός ορός περιέχει πολύ ισχυρούς δεσμευτές ελεύθερων ριζών και έχει αντιοξειδωτική δράση. Εξαιτίας αυτού το δέρμα και τα αγγεία προστατεύονται από την επίθεση ελεύθερων ριζών και είναι αποτελεσματικά ενάντια στην διαδικασία γήρανσης εξαιτίας περιβαλλοντικών παραγόντων. Μια ειδική μορφή μαγνησίου υποστηρίζει την μικροκυκλοαφορία του δέρματος, βελτιώνει την παροχή των κυττάρων και ελαττώνει τους μαύρους κύκλους.

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

 

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπεία Vitality Beauty Break είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 40 λεπτά ανά συνερδρία.

 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

 

Κόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε την Vitality Beauty Break με 35€/συνεδρία! Κατοχυρώστε την προσφορα έως 31/3/19!!

 

 

 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

 

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments