OFFER : Skin Repair - Επιδιόρθωση & Αναγέννηση

Submitted by Athina

skin_repair.png

 

BEAUTY OFFER: Αναγέννηση και Επιδιόρθωση.

Αναστρέψτε τις επιπτώσεις του χρόνου  και των εξωγενών παραγόντων στο δέρμα.

Το δέρμα περικλύει και προστατεύει το σώμα μας, είναι η ασπίδα μας, έτσι βάλλεται συνεχώς από εξωγενείς παράγοντες όπως η υπεριώδης ακτινοβολία, η μόλυνση του περιβάλλοντος κ.α. Παράλληλα με την πάροδο της ηλικίας οι διαδικασίες αναγέννησης επιβραδύνονται με αποτέλεσμα η ανάγκη φροντίδας του δέρματος να αυξάνεται. 

Με βάση αυτά τα δεδομένα σχεδιάστηκε η θεραπεία Matrix Regeneration της REVIDERM. Η θεραπεία αυτή διεγείρει την ανάπλαση σε κυτταρικό επίπεδο και επιδιορθώνει τους κατεστραμμένους ιστούς. Κάνει εντατική αναγέννηση express χάρη στον συνδυασμό της ενεργοποίησης της μικροκυκλοφορίας, της βελτιστοποίησης του εξωκυττάριου υγρού και της ενυδατικής δράσης των φύλλων κολλαγόνου.

SkinPeeler

To SkinPeeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση.

 

Repair Mask

Αυτός ο φυσικός διεγέρτης βελτιώνει το απόθεμα κυττάρων και αυξάνει τον βαθμό της κυτταροδιαίρεσης σε παρόμοιο με αυτόν του νεανικού δέρματος. Ο μεταβολισμός του δέρματος διεγείεται και το δέρμα επιδιορθώνεται από μέσα.
Το Εκουϊζέτο έχει ενισχυτικά και αντι-ερεθιστικά αποτελέσματα. Η φυσική ορυκτή καολίνη επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος και απορροφά το σμήγμα και τα κυτταρικά υπολείμματα. Μέσω των συνεργιστικών αποτελεσμάτων των δραστικών συστατικών της, η μάσκα αφήνει το δέρμα να φαίνεται ρόδινο και αναζωογονημένο.

 

Hydrolage

H θεραπεία Hydrolage  αποτελείται από φυσικό κολλαγόνο το οποίο σφραγίζουμε με γύψο για extra διείσδυση. Ενυδατώνει πολύ βαθιά και εντατικά το δέρμα. Καλμάρει και ανακουφίζει τους έντονους ερεθισμούς. Υποστηρίζει και ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος καθώς γεμίζει τις αποθήκες υγρασίας της επιδερμίδας. Έχει έντονο boost effect για πιο νεανική όψη της επιδερμίδας. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τα fleece αποξηραμένου φυσικού κολλαγόνου σε συνδυασμό με τον ενεργοποιητή κολλαγόνου REVIDERM Lifting Booster και γάζες γύψου. Σε περιπτώσεις ακμής ακολουθούμε την διαδικασία χωρίς να τοποθετήσουμε τις γάζες.

 

ECM Repair Series

Το μοναδικό σύμπλεγμα ενεργών συστατικών χρησιμοποιεί τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής. Τα προϊόντα αυξάνουν τις φυσικές δυνατότητες αναγέννησης του δέρματος, προστατεύοντας το από την πρόωρη γήρανση. Επαναπροσδιορίζουν την αναγέννηση του δέρματος και χαρίζουν νεανική λάμψη. Λειαίνουν δραστικά και επαναφέρουν την ισορροπία στο δέρμα. Δρα εκεί που το δέρμα δεν μπορεί πια να λειτουργήσει, το δέρμα δομείται εκ νέου.

1. ECM Regeneration: Επαναφέρει την φυσική ισορροπία του δέρματος. Περιορίζει την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς, ενώ υποστηρίζει του μηχανισμούς αυτο-επούλωσης του ίδιου του δέρματος.

2. ECM Remodelling: Το double matrix δομείται από το μέσα, προστατεύοντας και συσφίγγοντας το δέρμα από έξω. Ελαχιστοποιεί τις γραμμές και τις ρυτίδες ενώ λειαίνει το δέρμα.

3. ECM Reactivation: Διεγείρει τους φυσικούς ρυθμιστικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αναγέννηση, κινητοποιεί τις βιομηχανικές δυνάμεις και βελτιώνει την επικοινωνία των κυττάρων.

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30'. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

 

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η θεραπεία Μatrix Regeneration είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 75 λεπτά ανά συνερδρία.

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε την Matrix Regeneration με 75€ και δώρο ένα προϊόν περιποίησης REVIDERM! Επιπλέον κερδίζετε 20% έκπτωση στην επόμενη θεραπεία μέχρι 31/3. Κατοχυρώστε την προσφορα έως 10/3/19!!

 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments