Ανακαλύψτε το δέρμα σας - Δωρεάν συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος

Submitted by Athina

SYMVOULEYTIKI.jpg

BEAUTY OFFER: Δωρεάν συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος*.

Η επιτυχής φροντίδα του δέρματος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο όταν ενεργούμε στοχευμένα με βάση τις ανάγκες του.

 

* Όσοι θα πραγματοποιήσουν την δωρεάν συμβουλευτική θα έχουν και -15% εάν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια θεραπεία REVIDERM! (Ισχύει για νέους πελάτες)

Γιατί να επιλέξω την REVIDERM;

Είναι η βαθύτατη πεποίθησή μας ότι η καλύτερη δυνατή φροντίδα και θεραπεία είναι ολιστική, ατομική και προσαρμοσμένη στη φυσική λειτουργία του δέρματος. Ταυτόχρονα, είναι η υπόσχεσή μας σε εσάς.

 

Όπως οι άνθρωποι έτσι και το κάθε δέρμα είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο . Είναι η φυσική μας ασπίδα. Λειτουργεί μέρα και νύχτα. Το υγιές δέρμα θεραπεύεται, αναγεννάται και δημιουργεί νέα κύτταρα για να διατηρεί τις λειτουργίες και την εμφάνιση του.

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του, τον τρόπο ζωής και την ηλικία, το δέρμα έχει ανάγκη την κατάλληλη υποστήριξη. Εμείς  του παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να παραμένει υγιές και όμορφο, κάθε μέρα. Με τεχνολογία και δερμοκαλλυντικά προϊόντα επιτυγχάνουμε την ιδανική κατάσταση του. Αυτός είναι ο στόχος μας. Γι 'αυτό συχνά αφήνουμε γνωστά μονοπάτια και χαράσσουμε νέα.

 

Τι είναι η συμβουλευτική;

Το δέρμα αποτελείται από περίπου 600.000 κύτταρα ανά τετραγωνικό εκατοστό, είναι  το μεγαλύτερο ανθρώπινο όργανο.

Για μερικούς, είναι μόνο το όργανο που περικλείει το σώμα μας, για άλλους είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Σε κάθε περίπτωση, μόνο το δέρμα μας καθιστά πραγματικά ορατούς και εκφράζει την ατομικότητά μας.

Αυτό και μόνο αρκεί  για να εξετάσουμε προσεκτικά αυτό το λειτουργικά ευπροσάρμοστο όργανο και να κατανοήσουμε τη δομή του

Δυστυχώς, πολλές φορές η διάγνωση δέρματος και η λήψη ιστορικού παραλείπονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι θεραπείες που πραγματοποιείτε και τα προϊόντα περιποίησης που αγoράζετε δεν αποδίδουν ικανοποιητικά ή δεν έχουν αποτέλεσμα. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου η λανθασμένη επιλογή προϊόντων επιβάρυνε την υπάρχουσα δερματική δυσλειτουργία ή δημιούργησε μια νέα. Για την αποφυγή των παραπάνω είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον τύπο δέρματος μας.

Για εμάς η συμβουλευτική είναι μια διαδικασία άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία των θεραπειών και των προϊόντων μας. Κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής πραγματοποιείται μια προσωπική συνέντευξη - λήψη ιατρικού ιστορικού η οποία σε συνδυασμό με την διάγνωση δέρματος που θα ακολουθήσει καθορίζει την κατάλληλη θεραπεία και προϊόντα για τις ανάγκες του δέρματος σας. Την συμβουλευτική την πραγματοποιούν οι medical beauty experts της REVIDERM, με την βοήθεια των οποίων θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε το δέρμα σας.

Η διαδικασία της συμβουλευτικής πραγματοποιείται πριν από κάθε θεραπεία στον χώρο μας καθώς οι ανάγκες του δέρματος μεταβάλλονται. Οι αλλαγή αυτή μπορεί είτε να συμβεί με την πάροδο του χρόνου, είτε λόγω εσωτερικών (π.χ ορμόνες) και εξωτερικών παραγόντων (π.χ καιρός), είτε με την βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του δέρματος μεταξύ των συνεδριών.

Η προσφορά περιλαμβάνει 1 δωρεάν συνεδρία συμβουλευτικής και θα πρέπει να κατοχυρωθεί έως 30/1 με ένα τηλεφώνημα στο 2310 223 996 Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-19.00. Για όσους πραγματοποιήσουν την δωρεάν συμβουλευτική θα ισχύει 15% έκπτωση για οποιαδήποτε θεραπεία REVIDERM.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments