OFFER - Ανακάλυψε το μυστικό των celebrities για πιο υγιές και νεανικό δέρμα!

Submitted by Athina

Ανακάλυψε το μυστικό για υγιές και νεανικό δέρμα με την μέθοδο microneedling της REVIDERM! 

 

Γιατί να επιλέξω  microneedling;

Ξεκινώντας από το Hollywood και πασίγνωστες celebrities που το πραγματοποιούν  με ευλαβική συνέπεια, το microneedling έγινε η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης μέσω της συνολικής βελτίωσης της ποιότητας του δέρματος.

Έτσι, διεγείρεται η διαδικασία της επούλωσης του δέρματος και κατά συνέπεια της παραγωγής νέων κυττάρων. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας ενώ παράλληλα αυξάνουμε το πάχος της και βελτιστοποιούμε την λειτουργία του δέρματος έως και το χόριο. Παράλληλα το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό. 

 

Τι είναι το REVIDERM SkinNeedler;

Η REVIDERM, ηγέτης στην Ιατρική Αισθητική, καινοτομεί και παρουσιάζει το SkinNeedler, την κορυφαία συσκευή για την αποτελεσματικότερη απόδοση του microneedling. Η υπεροχή του σε σχέση με αντίστοιχες συσκευές έγκειται στον μοναδικό σχεδιασμό της κεφαλής με εννιά microfine(όση η διάμετρος μιας τρίχας) βελόνες σε σειρά. Έτσι παραμένει εξαιρετικά ήπιο με το δέρμα ελαχιστοποιώντας οποιαδήποτε αίσθηση ενόχλησης.

Ταυτόχρονα η μοναδική κεφαλή του SkinNeedlerαποτρέπει το φαινόμενο του φακίρη ένα αποτέλεσμα που είναι αναπόφευκτο με άλλες συσκευές. Οι φακίριδες ως γνωστόν ξάπλωναν επάνω σε κρεβάτια από καρφιά, το σώμα τους παρόλα αυτά παρέμενε άθικτο καθώς το βάρος τους μοιραζόταν στην μεγάλη επιφάνεια του κρεβατιού.

Λόγω λοιπόν του σχήματος των συσκευών αυτών έχουμε ανομοιόμορφη διάτρηση, οι βελόνες διεισδύουν σε διαφορετικό βάθος μεταξύ τους τραυματίζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό το δέρμα και ελαττώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μόνο οι microfineβελόνες σε σειρά της κεφαλής του SkinNeedler επιτυγχάνουν αυτόνομη και ομοιόμορφη διείσδυση των βελόνων και πραγματικό βάθος διάτρησης. Το δέρμα δεν τραυματίζεται παραπάνω από το απαραίτητο για την διέγερση της επούλωσης και τα κανάλια που δημιουργούνται είναι εντελώς αόρατα στην ματιά (δεν υπάρχει η όψη γαζώματος στο δέρμα).

 

 

Ποιές είναι οι ενδείξεις εφαρμογής του;

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες που καλύπτουν τις ατέλειες το SkinNeedler έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιεί τις δυσλειτουργίες του δέρματος και τα σημάδια της γήρανσης.  Έτσι πρακτικά ρυθμίζει την λειτουργία του δέρματος με αποτέλεσμα να το βελτιώνει μακροπρόθεσμα.

Το SkinNeedler δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ατροφικών ουλών, η όψη τους βελτιώνεται και το βάθος τους ελαχιστοποιείται.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της θεραπείας εξασφαλίζουν την ορατή μείωση των ρυτίδων αλλά και την επιτυχή πρόληψη εμφάνισης νέων. Επιπλέον αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και κατά συνέπεια βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Eνα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία REVIDERM SkinNeedling;

Πριν από όλα είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσουμε το test ερεθισμού το οποίο πρέπει να προηγείται της πρώτης θεραπείας τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο. Ουσιαστικά εξετάζουμε την διάρκεια του ερεθισμού κάνοντας μια μικρή εφαρμογή needling   στον πήχη του χεριού. Όση ώρα διαρκέσει ο ερεθισμός στο χέρι θα διαρκέσει και στο πρόσωπο.

Όπως κάθε θεραπεία REVIDERM έτσι και το SkinNeedlingαποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία.

Ξεκινάμε με την συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ερωτήσεων λαμβάνουμε το σχετικό ιατρικό ιστορικό και πραγματοποιούμε διάγνωση δέρματος. Στην συνέχεια αφού αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και καθαρίσουμε διεξοδικά το δέρμα προχωράμε στα ενζυμικά peeling. Αμέσως μετά την αφαίρεση των peeling έχουμε ένα δέρμα πλήρως προετοιμασμένο για το needling. Έτσι επιλέγουμε την κατάλληλη formulaκαι ξεκινάμε την διάτρηση η οποία διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Πριν ολοκληρώσουμε την θεραπεία εφαρμόζουμε εξειδικευμένα προϊόντα που θα ανακουφίσουν και θα καταπραΰνουν το δέρμα. Μετά το πέρας της θεραπείας ο ερεθισμός κυμαίνεται από μια απλή ροδαλότητα έως μια ερυθρότητα σαν να μας ‘άρπαξε’ λίγο ο ήλιος.

Οι συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας είναι ακριβώς 6 και πραγματοποιούνται ανά 15 ημέρες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα.

Οι πρώτες 3 μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αποθεραπεία του δέρματος. Γι'αυτόν τον λόγο η REVIDERM έχει κατασκευάσει ένα kit με τρία ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για την φροντίδα του δέρματος τις πρώτες αυτές μέρες που το δέρμα είναι περισσότερο ευαίσθητο και πρέπει να προστατευθεί από την διεπιδερμική απώλεια νερού και τις ακτίνες UV.

H σωστή επιλογή ενεργών συστατικών και η υψηλής ποιότητας προστασία από τον ήλιο προωθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα της θεραπείας. Το kit αυτό παρέχεται δωρεάν με την έναρξη των συνεδριών SkinNeedling.

 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

 

Κόστος θεραπείας

Ξεκινήστε τώρα και απολαύστε την μοναδική τιμή των 64€/συνεδρία, μέρος της καμπάνιας εισαγωγής του REVIDERM SkinNeedler στην ελληνική αγορά! Ο κύκλος συνεδριών ολοκληρώνεται στις 6 συνεδρίες. Η αποπληρωμή πραγματοποιείται στις 3 πρώτες συνεδρίες. Κατοχυρώστε την  προσφορά  έως  30/11/18.

Το REVIDERM SkinNeedler θα το βρείτε σε  ιατρεία πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας αλλά και σε εξειδικευμένα medical beauty κέντρα ανά την Ελλάδα. Αναζητήστε το πλησιέστερο στην πόλη σας!

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

Thessaloniki

2310 223 996

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments