REVIDERM After Summer Skin Revival - Εντατική Επαναφορά!

Submitted by Athina

10_RV_20_Portrait-105_IsoV2maxK.jpg

Εντατική επαναφορά!

Σβήστε τα σημάδια του καλοκαιριού από το δέρμα σας!

Μετά το πέρας του καλοκαιριού και όσο το μαύρισμα υποχωρεί η ταλαιπωρία του δέρματος μας γίνεται πιο εμφανής. Η ηλιοθεραπεία, το χλώριο της πισίνας και οι υψηλές θερμοκρασίες προκαλούν αφυδάτωση, υπερμελάγχρωση και μείωση των ινών κολλαγόνου.

Η κατάλληλη φροντίδα: ιδανικά δεν παραμελείτε την περιποίηση του δέρματος σας κατά την διάρκεια της χρονιάς, σε κάθε περίπτωση όμως η περιόδος μετά το καλοκαίρι ενδείκνυται για την έναρξη της διαδικασίας επαναφοράς του δέρματος.

Για να επαναφέρουμε και να βελτιστoποιήσουμε το δέρμα, οι Skin Experts της REVIDERM έχουν σχεδιάσει ένα μηνιαίο πλάνο εξειδικευμένης φροντίδας για μετά το καλοκαίρι. Ο κατάλληλος συνδυασμός επαγγελματικών θεραπειών αλλά και προϊόντων για το σπίτι επιτυγχάνουν ένα ανανεωμένο πρόσωπο με πιο φρέσκια και νεανική όψη. 

 

AFTER SUMMER REVIVAL PLAN:

3 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ + 1 ΘΕΡΑΠΕΙΑ BIO COLLAGEN LIFT + 1 ΠΡΟΪΟΝ REVIDERM SKIN ESSENTIALS Ή SKINTELLIGENCE

 

SkinPeeler  

To SkinPeeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα. 

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος.

 

Υπέρηχος και Φυσικό αποξηραμένο Κολλαγόνο

Εν συνεχεία τοποθετούμε τα φύλλα κολλαγόνου και τα ενεργοποιούμε με έναν ενισχυμένο ορό. Αμέσως μετά πραγματοποιούμε τον υπέρηχο στο 1-3Hz πάνω από το κολλαγόνο για βέλτιστη διείσδυση. Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Είναι ιδανικό για δέρματα λιπαρά και ροδόχρου νόσο, ατοπικές δερματίτιδες, δέρματα ερεθισμένα χάρη στις καταπραΰντικές της ιδιότητες. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Τελειώνουμε την θεραπεία αφαιρώντας τα φύλλα κολλαγόνου και τοποθετώντας την κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος κρέμα.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπείες Μικροδερμοαπόξεσης και Bio Collagen Lift είναι εντελώς ανώδυνες και διαρκούν περίπου 75 λεπτά ανά συνερδρία.

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

Κόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε το πλάνο επαναφοράς μετά το καλοκαίρι REVIDERM AFTER SUMMER SKIN REVIVAL (3 συνεδρίες μικροδερμοαπόξεσης + 1 συνεδρία υπέρηχου με κολλαγόνο) με 205€  και αποκτήστε δωρεάν 1 προίόν από την medical beauty σειρά της REVIDERM ειδικά επιλεγμένο για τις ανάγκες του δέρματος σας. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 1 φορά την βδομάδα. Κατοχυρώστε την προσφορα έως 1/10!! Ο κύκλος θεραπειών θα ολοκληρώνεται έως 2/11. 

 

Tην θεραπεία πραγματοποιεί η Αισθητικός και Medical Beauty Trainer Μαρία Ντιναπόγια.

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments