Pre-Bridal Bio Collagen Lift - REVIDERM

Submitted by Athina

REVIDERM Skin Experts

Μέλλουσα νύφη; Αποκτήστε πιο υγιές και όμορφο δέρμα μακροπρόθεσμα.

Η ημέρα του γάμου αποτελεί ορόσημο στην ζωή μας. Την ημέρα αυτή θα είστε το επίκεντρο της προσοχής και όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας. Είναι φυσικό να επιθυμείτε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτό όμως δεν εξαρτάται μόνο από το μακιγιάζ, η ποιότητα του δέρματος είναι που θα κάνει την διαφορά. Δυστυχώς μέθοδοι όπως το botoxενώ έχουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα δεν βελτιώνουν στο ελάχιστο ποιοτικά το δέρμα, η υφή και η όψη του δέρματος παραμένει στην ίδια κατάσταση πλην της λείανσης μεμονωμένων ρυτίδων οι οποίες θα επανέλθουν με το πέρασμα της δράσης της βοτουλινικής τοξίνης.

Παρότι συνήθως ξεκινάμε τις προετοιμασίες του γάμου αρκετούς μήνες πριν, αφήνουμε την φροντίδα του δέρματος για τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να επιτύχουμε το αψεγάδιαστο δέρμα που όλες επιθυμούμε για την ημέρα εκείνη αλλά και σε πιο μακροχρόνια βάση . Ως γνωστόν όταν έχουμε να κάνουμε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας του δέρματος μια μέλλουσας νύφη ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς!

 

Το πραγματικό μυστικό που κρύβεται πίσω από ένα όμορφο δέρμα βρίσκεται στην ολιστική προσέγγιση και την επένδυση στην επίτευξη καλύτερης ποιότητας δέρματος.

 

Γιατί θεραπείες ιατρικής αισθητικής REVIDERM;

 

Με πάνω από 32 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ιατρικής αισθητικής η REVIDERM αλλάζει τα δεδομένα στις θεραπείες ομορφιάς. Με την εγγύηση ποιότητας MadeinGermanyτα προϊόντα και οι συσκευές ιατρικής αισθητικής REVIDERM επαναπροσδιορίζουν τις διαδικασίες θεραπείας δίνοντας έμφαση στο δέρμα σας και τις ανάγκες του.

 

Η ολιστική φιλοσοφία REVIDERM εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα χάρη στην σφαιρική αντιμετώπιση της εκάστοτε δυσλειτουργίας με στόχο ένα υγιές δέρμα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που κορυφαίοι πλαστικοί και δερματολόγοι ανά τον κόσμο συνεργάζονται με την REVIDERM.

 

Πρωτόκολλο Θεραπειών REVIDERM

1. Διάγνωση

Κάθε δέρμα είναι μοναδικό και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Η ολοκληρωμένη διάγνωση δέρματος αποτελεί το θεμέλιο για την κατάλληλη φροντίδα και αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών. Συνήθως μπορούμε να αντιληφθούμε εάν το δέρμα μας είναι ξηρό ή λιπαρό, περιπτώσεις όμως όπως η ροδόχρους νόσος δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές. Σε αυτό το σημείο έρχεται η SkinExpertΜαρία Ντιναπόγια, η οποία με βάση το πόρισμα της διεξοδικής εξέτασης του δέρματος σας θα προτείνει το κατάλληλο σύστημα θεραπείας για τις ανάγκες του.

 

2. Προετοιμασία

Η προετοιμασία του δέρματος είναι εξαιρετικά απαραίτητη και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε θεραπείας REVIDERM. Με την βοήθεια εξειδικευμένων ενζύμων και ενεργών παραγόντων επιτυγχάνουμε διεξοδικό και ταυτόχρονα ήπιο καθαρισμό του δέρματος. Αυτό ενισχύει τα επόμενα βήματα της θεραπείας καθώς μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών.

 

3. Διαδικασία Θεραπείας

Από την στιγμή που θα επιλέξουμε την καταλληλότερη θεραπεία για την περίπτωση σας, εγγυόμαστε ότι όλα τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια της θεραπείας θα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων αναγκών του δέρματος σας εστιάζοντας παράλληλα στην ολιστική φιλοσοφία θεραπείας. Σημαντικό πλεονέκτημα των θεραπειών REVIDERMείναι η άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας αμέσως μετά την εφαρμογή τους καθώς δεν θα παρουσιάσετε καμία παρενέργεια όπως ερυθρότητα, ξεφλούδισμα κλπ.

 

3. Εξειδίκευση

Η σειρά REVIDERMκαλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών καθώς επενδύει στην εξειδίκευση των προϊόντων για στοχευμένη δράση και ακριβή αποτελέσματα. Πολύτιμα συστατικά και ενεργοί παράγοντες λειτουργούν εξατομικευμένα ώστε να επιλύσουν τις εκάστοτε δυσλειτουργίες, να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας, να προλάβουν ή να μειώσουν τα σημάδια του χρόνου.

Βασικός στόχος μας στην περίπτωση της προετοιμασίας για την ημέρα του γάμου είναι να έχουμε ένα λείο και λαμπερό δέρμα με υγιή όψη, άριστα προετοιμασμένο για το νυφικό μακιγιάζ .

Επομένως είναι απαραίτητο να σχεδιάσουμε προσεκτικά ένα πρόγραμμα θεραπειών για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είτε αυτό αφορά την αντιγήρανση είτε την βελτίωση κάποιας δυσλειτουργίας όπως ακμή, λιπαρότητα, πανάδες, ουλές, ροδόχρους νόσος, υπερκεράτωση κλπ.

 

Από την στιγμή που θα έχει αντιμετωπιστεί σε ικανοποιητικό επίπεδο οποιαδήποτε δυσλειτουργία, ιδανική θεραπεία για τις μέλλουσες νύφες είναι η BioCollagenLift της REVIDERM. Πρόκειται για μια αναπλαστική θεραπεία που προσφέρει μοναδικό lifteffect ενώ παράλληλα καθαρίζει το διεξοδικά το δέρμα συνδυάζοντας την εξελιγμένης τεχνολογίας δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους με το βραβευμένο REVIDERMSkinPeeler και τον χαμηλής συχνότητας υπέρηχο.

 

REVIDERM Bio Collagen Lift

SkinPeeler

ToSkinPeelerαποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος.

 

Υπέρηχος και Φυσικό αποξηραμένο Κολλαγόνο

Εν συνεχεία τοποθετούμε τα φύλλα κολλαγόνου και τα ενεργοποιούμε με έναν ενισχυμένο ορό. Αμέσως μετά πραγματοποιούμε τον υπέρηχο στο 1-3Hzπάνω από το κολλαγόνο για βέλτιστη διείσδυση. Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Είναι ιδανικό για δέρματα λιπαρά και ροδόχρου νόσο, ατοπικές δερματίτιδες, δέρματα ερεθισμένα χάρη στις καταπραΰντικές της ιδιότητες. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Τελειώνουμε την θεραπεία αφαιρώντας τα φύλλα κολλαγόνου και τοποθετώντας την κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος κρέμα.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπεία REVIDERM Bio Collagen Lift είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 75 λεπτά.

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα

Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε την REVIDERM Bio Collagen Lift με 70€ ανά συνεδρία.

 

Tην θεραπεία πραγματοποιεί η Αισθητικός και Medical Beauty Trainer Μαρία Ντιναπόγια.

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments