Νέες, μόνιμα χαμηλότερες τιμές -IPL- Φωτοαποτρίχωση

Submitted by Athina

 

 

365 μέρες τον χρόνο χωρίς έγνοιες!

Βγάλτε επιτέλους την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από την ζωή σας και απολαύστε τα πλεονετήματα της φωτοαποτρίχωσης IPL!

Είναι ασφαλής η χρήση της μεθόδου αποτρίχωσης IPL;

H μέθοδος αποτρίχωσης IPLέχει επίσημα αποδειχθεί ότι είναι απολύτως ασφαλής αν χρησιμοποιηθεί με υπευθυνότητα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν είναι κατάλληλη μέθοδος για όλους, καθώς το IPL δεν είναι αποτελεσματικό για άτομα με κόκκινα, γκρίζα ή πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά και δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε μαύρο δέρμα λόγω της υψηλής συγκέντρωσης μελανίνης. 

Η τεχνολογία αποτρίχωσης με βάση το φως έχει δοκιμαστεί συστηματικά για την ασφάλεια και τυχόν παρενέργειες για πάνω από 15 χρόνια και έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλα τα test.

Αν υποθέσουμε ότι το δέρμα και το χρώμα των μαλλιών σας δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες που αναφέρονται παραπάνω, τότε η μέθοδος IPL θα σας δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Φυσικά πραγματοποιείται η ανάλογη ρύθμιση της συσκευής ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και των τριχών σας.

 

Πρόκειται για μια επώδυνη διαδικασία;

Δεν πρέπει να πονάτε ή να μην αισθάνεστε άνετα καθώς όπως προαναφέραμε επιλέγονται οι κατάλληλες ρυθμίσεις για την περίπτωση σας. Παρόλα αυτά, όλοι είναι διαφορετικοί και έχουν ποικίλα επίπεδα ευαισθησίας, οπότε σε περίπτωση που νιώσετε κάποια ενόχληση μπορείτε να ενημερώσετε την αισθητικό.

 

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει IPL - είναι μόνο για τις γυναίκες;

Όχι, είναι κατάλληλο για όποιον έχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και είναι μάλιστα εξαιρετικά δημοφιλές στους άνδρες με έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της πλάτης και του στήθους.

 

Μπορεί το IPL να εφαρμοστεί οπουδήποτε στο σώμα μου;

Το IPL μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα οπουδήποτε κάτω από τα ζυγωματικά σας. Οι χρήστες του IPL το θεωρούν έναν αποτελεσματικό τρόπο απομάκρυνσης της τριχοφυΐας στο πρόσωπο, τα χέρια και τις μασχάλες, το στήθος και την κοιλιά, την πλάτη, τα πόδια, την περιοχή του μπικίνι και άλλες μικρότερες και πιο ευαίσθητες περιοχές.

 

Μπορώ να σταματήσω το ξύρισμα κατά την περίοδο των συνεδριών IPL;

Όχι, πρέπει να ξυρίσετε την εκάστοτε περιοχή πριν από κάθε συνεδρία IPL. Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο, καθώς θέλετε να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, αλλά το ξύρισμα επιτρέπει στην ενέργεια του φωτός να φτάσει αποτελεσματικά στο δέρμα και να διεισδύσει στον θύλακα της τρίχας.

 

Πόσο συχνές είναι οι συνεδρίες IPL;

Με την μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης με το IPLδεν χρειάζονται επαναληπτικά καθώς το ευρύ φάσμα φωτός και το μέγεθος της κεφαλή επιτρέπουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα.   Έτσι οι συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά 3 με 4 βδομάδες εκτός αν είμαστε σε φάση συντήρησης. Κατά την περίοδο της συντήρησης η συχνότητα των συνεδριών μειώνεται. Είναι σημαντικό να τηρούμε την συνιστώμενη από την αισθητικό συχνότητα για να αποφύγουμε ανάκαμψη των τριχών.

 

Πόσο καιρό θα πάρει για να δω αποτέλεσμα;

Αυτό εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος και των τριχών σας, την περιοχή του σώματος στην οποία κάνουμε την εφαρμογή , το ξύρισμα κλπ. Συνήθως θα πρέπει να αναμένετε ορατά αποτελέσματα μετά από ένα μήνα περίπου.

Μην πανικοβληθείτε αν οι τρίχες φαίνεται να μεγαλώνουν μέχρι δύο εβδομάδες μετά την τελευταία σας συνεδρία, καθώς αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μετά το διάστημα των δύο εβδομάδων θα διαπιστώσετε ότι οι τρίχες αρχίζουν να πέφτουν. Θα παρατηρήσετε πως εάν τις τραβήξετε απαλά θα βγαίνουν χωρίς δυσκολία.

 

Είναι το IPL το ίδιο με το Laser;

Όχι, αν και η εμφάνιση των συσκευών και της μεθόδου θεραπείας μοιάζει - η διαφορά είναι στον πραγματικό τρόπο που λειτουργούν. Ενώ η μέθοδος λέιζερ εκπέμπει μια μόνο ακτίνα φωτός σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος, η μέθοδος IPL εκπέμπει το φως σε ένα μεγαλύτερο φάσμα και διεισδύει στο δέρμα σε διαφορετικά βάθη. Το πλεονέκτημα της μεθόδου IPL είναι ότι, καθώς οι κεφαλές της συσκευής IPL εκπέμπουν φως έως και έξι φορές το μέγεθος του φωτός ενός λέιζερ η διάρκεια εφαρμογής ελαχιστοποιείται , έχουν σχεδόν εξίσου γρήγορα και μακροπρόθεσμα τα αποτελέσματα με αυτά του λέιζερ. Πολύ σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο είναι πως τα IPL μπορούν να αντιμετωπίσουν εκτός των κανονικών τριχών και το χνούδι.

 

Βρείτε παρακάτω τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο του IPL με ακόμη χαμηλότερες τιμές για πάντα!

Προτείνονται τουλάχιστον έξι συνεδρίες , διότι ο κύκλος ζωής της τρίχας διαρκεί 6 μήνες. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα έχεις ορατά κενά και ένα μεγάλο μέρος των τριχών δεν επανεκφύεται. Μετά την 12η συνεδρία, εαν χρειαστεί, μπαίνουμε στη φάση συντήρησης. Σε αυτή τη φάση  ισχύουν οι τιμές συντήρησης.

Η Φωτοαποτρίχωση-IPL μπορεί να πραγματοποιείται και το καλοκαίρι άφοβα με την προϋπόθεση ότι το δέρμα δεν θα είναι πολύ μαυρισμένο και θα αποφεύγεται η ηλιοθεραπεία μια βδομάδα πριν και μια μετά την συνεδρία. 

Στην αισθητική τα πάντα είναι θέμα συστηματικής δουλειάς. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 223 996  Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-19.00 ή επισκεφθείτε τον χώρο μας.

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996 

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments