Spring Antiaging Treatment Offer - Global Skin Renewing

Submitted by Athina

global_treatment.png

 

REVIDERM Global Skin Renewing

Η θεραπεία πρόληψης και αντιγήρανσης ιατρικής αισθητικής για ένα υγιές, λείο και νεανικό δέρμα. 

Γνωρίστε την εντατική επαγγελματική θεραπεία αντιγήρανσης Global Skin Renewing. Η ολοκληρωμένη διαδικασία περιλαμβάνει αφαίρεση του μακιγιάζ ακολουθεί ο ενδελεχής καθαρισμός του δέρματος με τα εξειδικευμένα ενζυμικά peelings της REVIDERM. Αμέσως μετά πραγματοποιείται μικροδερμοαπόξεση με το REVIDERM SkinPeeler, συνδυάζεται με τα μοναδικά pH Managers και ένα oil-free acidic massage το οποίο βελτιώνει στοχευμένα την αναγγέννηση της κεράτινης στιβάδας και εξισορροπεί την τιμή του pH ενώ παράλληλα βελτιστοποιεί την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού. Το δέρμα αναγεννάται εντατικά και ενυδατώνεται έντονα χάρη στην εφαρμογή φυσικού κολλαγόνου. Ταυτόχρονα διεγείρεται η κυτταρογέννεση και επιδιορθώνονται οι κυτταρικές λειτουργίες. Η θεραπεία ολοκλειρώνεται με τον ισχυρότερο αντιοξειδωτικό παράγοντα στην φύση, την Πυκνογενόλη. 

 

SkinPeeler 

To SkinPeeler αποτελεί τον πυρήνα τον θεραπειών της REVIDERM. Συνδυάζει την μικροδερμοαπόξεση και τον υπέρηχο σε μια συσκευή, έτσι παράλληλα με τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ιατρικής αισθητικής REVIDERM μας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πληθώρα δερματικών δυσλειτουργιών αλλά και να βελτιώσουμε ουλές και σημάδια γήρανσης. Δεν ταυτίζεται με τον κλασικό καθαρισμό προσώπου καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο εκτόξευσης και αναρρόφησης μικροκρυστάλλων με στόχο την αποτελεσματική απολέπιση του δέρματος.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός προσώπου είναι η γυμναστική του δέρματος, όταν γίνεται συστηματικά διατηρεί το δέρμα υγιές και νεανικό. Ταυτόχρονα συνδυάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ανά περίπτωση επιτυγχάνουμε βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος.

 

REVIDERM pH Managers

REVIDERM pH Manager Forte

Ορός μοναδικής περιποίησης με KERABIONIC®. Ρυθμίζει το pH του δέρματος ενεργοποιώντας τα ένζυμα του ίδιου του δέρματος και διατηρώντας υγιές το δέρμα. Επιπλέον ενεργοί παράγοντες βελτιώνουν περεταίρω την υφή του δέρματος. Το πρεβιοτικό REVIDERM pH Manager Forte έχει αναπτυχθεί ειδικά για το δέρμα με μεγάλους πόρους που βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο γήρανσης (προοπτική φωτογήρανσης, μεσαίου τύπου ρυτίδες).
Λειαίνει το δέρμα, ρυθμίζει την δερματική χλωρίδα και βελτιστοποιεί τους μηχανισμούς προστασίας του ίδιου το δέρματος. Επιπλέον εξασφαλίζει τις ζωτικές λειτουργίες του φράγματος του δέρματος και βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας. Ελαττώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, μειώνει την διαπερατότητα του δέρματος και περιορίζει τα δυσάρεστα αισθήματα και τον κνησμό.

REVIDERM pH Manager Forte Plus

Προϊόν μοναδικής περιποίησης με KERABIONIC®. Ρυθμίζει το pH του δέρματος ενεργοποιώντας τα ένζυμα του ίδιου του δέρματος και διατηρώντας υγιές το δέρμα. Επιπλέον ενεργοί παράγοντες αφαιρούν το περιττό σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα. Η εντατική ώθηση αναγέννησης ενεργοποιεί τις μειωμένες δερματικές λειτουργίες και διεγείρει την κυτταρική διαίρεση. Το πρεβιοτικό REVIDERM pH Manager Forte Plus έχει αναπτυχθεί ειδικά για τα δέρματα στο δεύτερο στάδιο γήρανσης (φωτογήρανση, ελάστωση, ρυτίδες μεγαλύτερου βάθους, δέρμα καπνιστή) ή δέρματα με ακμή.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Φωτογήρανση

-Δέρματα καπνιστών

-Μειωμένη ελαστικότητα

-Ορατές ρυτίδες

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

-Υπερκεράτωση

-Υπερμεγέθεις πόροι

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπεία REVIDERM Global Skin Renewal είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα προτείνουμε τακτική εφαρμογή ή ένα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς πακέτο θεραπειών. 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Κόστος θεραπείας

Πραγματοποιήστε την REVIDERM Global Skin Renewing με 90€ έως 30/4/18. 

Tην θεραπεία πραγματοποιεί η Αισθητικός και Medical Beauty Trainer Μαρία Ντιναπόγια.

 

Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

 

KATERINA KALOGIANNIDOU

MEDICAL BEAUTY

Tsimiski 72, 1st Floor

2310 223 996 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments