Holiday Offer - Θεραπεία Antiaging REVIDERM 4 in 1 Cell Power Lift

Submitted by Athina

skinneedlermodel1cut.jpg

 

REVIDERM 4 in 1 CELL POWER LIFT

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ 

 

Με τις γιορτές προ των πυλών είναι ώρα να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και να επενδύσουμε σε ένα υγιές και όμορφο δέρμα. Οι θεραπείες ιατρικής αισθητικής REVIDERM συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία, τα πολύτιμα συστατικά αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις την δερματολογίας με στόχο την αντιγήρανση αλλά και την επίλυση δερματικών δυσλειτουργιών.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η REVIDERM διερευνά τους τρόπους και τα μέσα ενεργοποίησης της φυσικής αναγέννησης και αναζωογόνησης του δέρματος. Πληθώρα υψηλής ποιότητας ενεργών συστατικών στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα REVIDERM συνεργούν για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε. Οι επαγγελματικές θεραπείες, οι οποίες προσαρμόζονται εξατομικευμένα για κάθε τύπο δέρματος - εγγυώνται την καλή κατάσταση του δέρματος ήδη από την πρώτη θεραπεία - και τα αποτελέσματα βελτιώνονται ορατά σε κάθε θεραπεία.

 

Τι είναι η θεραπεία 4 in 1 Cell Power Lift; 

Η εντατική θεραπεία Cell Power Lift με ισχυρή αντιγηραντική δράση, αναδομεί το δέρμα για πιο λεία και νεανική όψη. Συνδυάζει 4 θεραπείες σε 1 συνεδρία για ορατά αποτελέσματα με μια επίσκεψη.

1. SkinPeeler 

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings - είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος. 

 

2. PCA

To νέας γενιάς PCA Peeling, εγγυάται μια θεραπεία χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες όπως ερυθρότητα και ξεφλούδισμα. Η επιφανειακή του δράση δεν προκαλεί ερεθισμούς παρόμοιους με αυτούς των βαθύτερων peeling. Η καινοτόμα σύνθεση του αποτελείται από έναν συνδυασμό οξέων φρούτων (AHAs) τα οποία απελευθερώνουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και το φωτίζουν. Βελτιώνει εξαιρετικά τις διαταραχές χρωστικής του δέρματος όπως πανάδες και κηλίδες.

Δρα αντιγηραντικά, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου. Επιπλέον βελτιώνει αποτελεσματικά τυχόν ουλές μειώνοντας το βάθος τους. Υποστηρίζει την αντιμετώπιση της ακμής αλλά και τα σκούρα σημάδια που προκαλεί. Η προσθήκη Sodium PCA στην σύνθεση του εξασφαλίζει έντονη ενυδάτωση.

3. Oxygen II

Η Oxygen Trio Step είναι μια ειδική θεραπεία για την αύξηση του οξυγόνου μέσα στα κύτταρα. Θεωρείται η βασιλική θεραπεία της REVIDERM καθώς αποτοξινώνει το δέρμα και βελτιστοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, λείο και ροδαλό. Το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο.Η Oxygen Trio Step ή αλλιώς θεραπεία οξυγόνου αποτρέπει τις ελεύθερες ρίζες να καταστρέφουν την μεμβράνη προστασίας του δέρματος.

Επιπλέον επιτυγχάνει την διείσδυση και αποθήκευση του οξυγόνου στα κύτταρα. Ενώ έχει πολλές ομοιότητες με την Mεσοθεραπεία, είναι μια εντελώς ανώδυνη μη επεμβατική μέθοδος. Στην θεραπεία Cell Power Lift χρησιμοποιούμε το Oxygen II, με βάση το έλαιο πικραμύγδαλου. 

4. Hydrolage

H θεραπεία Hydrolage είναι μια μάσκα γύψου με κολλαγόνο που ενυδατώνει πολύ βαθιά και εντατικά το δέρμα. Καλμάρει και ανακουφίζει τους έντονους ερεθισμούς. Υποστηρίζει και ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος καθώς γεμίζει τις αποθήκες υγρασίας της επιδερμίδας. Έχει έντονο boost effect για πιο νεανική όψη της επιδερμίδας. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τα fleece αποξηραμένου φυσικού κολλαγόνου σε συνδυασμό με τον ενεργοποιητή κολλαγόνου REVIDERM Lifting Booster και γάζες γύψου. Σε περιπτώσεις ακμής ακολουθούμε την διαδικασία χωρίς να τοποθετήσουμε τις γάζες.

 

 

Ο συνδυασμός των παραπάνω θεραπειών κάνει την Cell Power Lift μια από τις πιο ισχυρές μη επεμβατικές μεθόδους αντιγήρανσης. Σε πρώτη φάση η διαδικασία εστιάζει στην επιδερμίδα και τα βαθύτερα στρώματα της  και σε δεύτερη στο χόριο διεγείροντας την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Η επιδερμίδα απολεπίζεται πιο εντατικά κατά την διάρκεια της θεραπείας χωρίς όμως παρενέργειες. Η απολέπιση αυτή απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και διεγείρει την δημιουργία νέων κυττάρων.

 

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ιδανική για άνω των 35 ετών

-Φωτογήρανση

-Δέρματα καπνιστών

-Πανάδες, μέλασμα

-Σημάδια και ουλές ακμής

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η 4 in 1 Cell Power Lift είναι μια διαδικασία ειδική και ξεχωριστή για το κάθε άτομο. Είναι απλή και σχεδόν ανώδυνη θεραπεία διάρκειας 90 λεπτών. 

 

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η θεραπεία 4 in 1 Cell Power Lift αποτελείται από 1η εφαρμογή. Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα καθώς πρόκειται για μια ισχυρή θεραπεία αντιγήρανσης με plumping effect. Η κορύφωση των αποτελεσμάτων είναι ορατή 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα ή πιο απαιτητικές επιδερμίδες προτείνουμε την επανάληψη της ανά 2 βδομάδες για 3-4 φορές συνολικά. 

 

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την 4 in 1 Cell Power Lift, καθώς όμως πρόκειται για μια θεραπεία με έντονα αποτελέσματα είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

- Σε περίπτωση που κάνατε ή σκοπεύετε να κάνετε botox η θεραπεία πραγματοποιείται αυστηρά 15 ημέρες πριν ή 15 ημέρες μετά.

Απαγορεύεται αυστηρά η επαφή του δέρματος με νερό για τις τέσσερις πρώτες ώρες μετά την θεραπεία. 

- Αποφύγετε την έντονη εφίδρωση π.χ άσκηση, το καυτό μπάνιο, σάουνα, ατμό, πισίνες κλπ. για τις πρώτες δώδεκα ώρες μετά την θεραπεία

Για τέσσερις με έξι εβδομάδες μετά την θεραπεία:

-Να χρησιμοποιείτε υψηλό δείκτη προστασίας, ακόμη και τις μέρες χωρίς έντονη ηλιοφάνεια

-Να μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν οξέα φρούτων ή αιθέρια έλαια ή μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπίδια 

 

Κόστος θεραπείας

Η προσφορά της θεραπείας είναι στα 90€ ανά θεραπεία και ισχύει έως 29/12/17.

 

Tην θεραπεία πραγματοποιεί η Αισθητικός και Medical Beauty Trainer Μαρία Ντιναπόγια.

 

Για ραντεβού και πληροφορίες για την θεραπεία REVIDERM 4 in 1 Cell Power Lift επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

 

 

kk.PNG

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments