REVIDERM Θεραπεία Αποτοξίνωσης & Προστασίας - Summer Offer 35€

Submitted by Athina

SUMMER_DETOX.png

 

Καλωσορίζουμε την νέα θεραπεία αποτoξίνωσης και προστασίας της REVIDERM!

Προετοιμάστε το δέρμα σας για τις καλοκαιρινές διακοπές με την REVIDERM Detox Therapy! 

Τι είναι η Detox Therapy της Reviderm;

Η Detox Therapy είναι μια μοναδική θεραπεία αποτοξίνωσης και προστασίας του δέρματος χωρίς μηχανική υποστήριξη. Ακολουθεί την νέα τάση των anti-pollution θεραπειών, οι οποίες στοχεύουν στην προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς ρύπους αλλά και στην πρόληψη της πρώιμης γήρανσης εξαιτίας αυτών. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικασία κατά την οποία καθαρίζουμε το δέρμα, εφαρμόζουμε την σειρά ενζυμικών peeling της REVIDERM και δύο εξαιρετικά δραστικές μάσκες

REVIDERM Repair Mask

Η μάσκα υποστηρίζει ενεργά την μικροκυκλοφορία του αίματος χάρη στο εκχύλισμα φλοιού κανέλλας. Αυτός ο φυσικός διεγέρτης βελτιώνει το απόθεμα κυττάρων και αυξάνει τον βαθμό της κυτταροδιαίρεσης σε παρόμοιο με αυτόν του νεανικού δέρματος. Ο μεταβολισμός του δέρματος διεγείεται και το δέρμα επιδιορθώνεται από μέσα.
Ο ενεργός παράγοντας από το φυτό Εκουϊζέτο έχει ενισχυτικά και αντι-ερεθιστικά αποτελέσματα. Η φυσική ορυκτή καολίνη επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος και απορροφά το σμήγμα και τα κυτταρικά υπολείμματα. Μέσω των συνεργιστικών αποτελεσμάτων των δραστικών συστατικών της, η μάσκα αφήνει το δέρμα να φαίνεται ρόδινο και αναζωογονημένο.

REVIDERM Skin Protection Mask

Η μάσκα με την anti-pollution formula με εκχύλισμα από σπόρους του δέντρου Moringa και του μανιταριού Tremella Fuciformis παρέχει την ιδανική προστασία από το στρες στο δέρμα εξαιτίας του νέφους και άλλων περιβαλλοντικών παραγόντων. Εμποδίζει τις επιβλαβείς ουσίες και προστατεύει το δέρμα από την πρώιμη γήρανση λόγω των περιβαλλοντικών παραγόντων. Το ελαφρύ κρεμώδες gel παρέχει στο δέρμα extra ενυδάτωση και αφήνει ένα αίσθημα φρεσκάδας.

Το εκχύλισμα μανιταριού μειώνει τις βλάβες στο DNA των κυττάρων, η υπεροξείδωση των λιπιδίων ελαχιστοποιείται και οι μεμβράνες προστατεύονται. Το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό και η διαδικασία της γήρανσης επιβραδύνεται. Το εκχύλισμα του δέντρου Moringa έχει πολλαπλά αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία. Χάρη στο αποτέλεσμα του λωτού, το εκχύλισμα εμποδίζει την διείσδυση επιβλαβών μορίων από το περιβάλλον στο δέρμα. Στρεσσογόνοι παράγοντες όπως ο καπνός του τσιγάρου, τα αιωρούμενα σωματίδια, το καυσαέριο κλπ εξουδετερώνονται, τα βαρεά μέταλλα δεσμεύονται.
Η Skin Protection Mask μειώνει το στρες του δέρματος και παρέχει καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα και ο βιομιμητικός παράγοντας ενυδάτωσης παρέχει ορατό γέμισμα, κάνοντας το δέρμα λείο.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

H Detox Therapy αφυπνίζει το κουρασμένο δέρμα και προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες στρεσαρίσματος και την πρώιμη γήρανσηΑποκλείει τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και καθαρίζει το δέρμαΙδανική για τακτικούς ταξιδιώτες, κατοίκους μεγάλων πόλεων, καπνιστές και άτομα με ηλεκτρομαγνήτική ρύπανση στο χώρο εργασίας τους. Για αναζωογονημένο, σφιχτό και απαλό δέρμα. Προσφέρει ορατό ‘γέμισμα’ των γραμμών και ρυτίδων.

Δέρματα με ανάγκη αποτοξίνωσης και αντιοξειδωτικής προστασίας:

  1. • Συχνοί ταξιδιώτες
  2.  • Κάτοικοι μεγάλων πόλεων
  3.  • Καπνιστές
  4.  • Άτομα που εκτίθενται σε ηλεκτρομαγνητική ρύπανση
 

Αφυδατωμένο δέρμα

 • Λεπτές γραμμές
 • Αίσθηση τραβήγματος
 • Χαλαρό δέρμα (μειωμένη σπαργή)
• Θαμπό δέρμα
 

Με επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ή σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Με την επανάληψη των συνεδριών πραγματοποιούμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία και φυσικά λαμβάνουμε τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Πάντα με τις συμβουλές της εξειδικευμένης αισθητικού, εξατομικευμένα για κάθε περίπτωση

 

 Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Ωστόσο, για δέρματα τα οποία έχουν έντονες δυσλειτουργίες και μεγαλύτερες απαιτήσεις όπως αντιγήρανση είναι απαραίτητο να εκτιμηθεί η κατάσταση από την αισθητικό μας έτσι ώστε να επιλεγεί η ιδανική συχνότητα και το ακριβές είδος της θεραπείας.

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

 Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την Detox Therapy, δεν απαιτείται κανένα είδος προφύλαξης πριν ή μετά το πέρας της διαδικασίας. Η θεραπεία Detox, παρόλα αυτά, δεν ενδείκνυται για άτομα που παρουσιάζουν ροδόχρου νόσο, έκζεμα, αλλεργίες στο έλαιο φλοιού κανέλλας, ακμή με ανοιχτές φλεγμονές και ενεργό έρπη. 

 

 

Tην θεραπεία πραγματοποιεί η Αισθητικός και Medical Beauty Trainer Μαρία Ντιναπόγια.

Για ραντεβού και πληροφορίες για την REVIDERM Detox Therapy επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments