ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ REVIDERM ACADEMY - SkinNeedler - Η Επανάσταση στην Αντιγήρανση

Submitted by Athina

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ REVIDERM ACADEMY - SkinNeedler

Γνωρίστε την επανάσταση στις θεραπείες αντιγήρανσης! H REVIDERM GREECE πρωτοπορεί και φέρνει στην Ελλάδα το REVIDERM SkinNeedler, την συσκευή που αλλάζει τα δεδομένα του microneedling συνδυάζοντας την επιστήμη και την υψηλή τεχνολογία. 

 Η REVIDERM συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία και τα πάνω από 30 έτη εμπειρίας της στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής και της Φαρμακευτικής Κοσμετολογίας σήμερα δίνει λύσεις σε επαγγελματίες σε πάνω από 40 χώρες. 

Η ακαδημία REVIDERM είναι ο θεμέλιος λίθος των υπηρεσιών μας, έτσι ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία διεξάγουμε το πρώτο σεμινάριο του 2017 για την παρουσίαση του REVIDERM SkinNeedler στις 5 Μαρτίου.

 

Ποιούς αφορά το σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται αυστηρά σε ιατρούς ή αισθητικούς κατόχους ινστιτούτου. Το σεμινάριο πρόκειται να είναι κλειστού τύπου, έτσι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Σε περίπτωση πλήρωσης των θέσεων θα προβούμε στην επανάληψη του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ποιοί είναι οι θεματικοί άξονες του σεμιναρίου;

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί αναλυτική θεωρητική αλλά και πρακτική παρουσίαση του SkinNeedler. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την REVIDERM και το SkinNeedler και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο microneedling. Επιπλέον θα παρακολουθήσουν ζωντανά μια θεραπεία.

Κάντε click στην εικόνα για να δείτε μια σύντομη περιγραφή της συσκευής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

10:30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

11:00-12:00 ΕΝΑΡΞΗ-ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ REVIDERM GREECE

12:00-12:15 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

12:15-14:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SKINNEEDLER

14:00-14:30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

14:30-16:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SKINNEEDLER

16:15-17:15 ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SKINNEEDLER

17:30 ΛΗΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 

Πως μπορώ να λάβω μέρος;

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας στο σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους έως τις 28 Φεβρουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή τους ακυρώνεται αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί η βέλτιστη εμπειρία των συμμετεχόντων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο μας Τσιμισκή 72, Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη.

 

 Εκσυγχρονίστε το ιατρείο/ινστιτούτο σας με την πιο εξελιγμένη συσκευή microneedling στην Ελλάδα, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και προσφέρετε στους πελάτες σας υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπείες. 

 

 Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κατοχυρώσετε την θέση σας στο σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 223 996 ή 2310 261 781 καθημερινά 11:00-19:00 και Σάββατο 10:00-15:00. 

 

 KKlogo.jpg

 KATERINA KALOGIANNIDOU 

MEDICAL BEAUTY & ACADEMY 

TSIMISKI 72, THESSALONIKI  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

www.revidermgreece.gr

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments