Ημιμόνιμο μακιγιάζ!!

Submitted by Super User

Συχνά τα πιο ‘’απλά πράγματα ‘’ κάνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση, το ίδιο και το ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Μορούμε να κάνουμε πιο γοητευτικό ένα πρόσωπο χρησιμοποιώντας ανοιχτόχρωμα εφέ και χαρίζοντας φως, νεανική όψη και μια τρίτη διάσταση στο πρόσωπο!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών
Ημιμόνιμομακιγιάζ ματιών
Ημιομόνιμο μακιγιάζ χειλιών

Γενικές περιγραφές των προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο ημιμόνιμο μακιγιάζ!
Τα χρώματα PMC  έχουν αξιολογηθεί κάλλιστα στον τομέα εφαρμογής τους από το διεθνώς τοξικολογικό ίδρυμα.
Επιπλέον, μια δοκιμή έγινε από δερματολογική κλινική γερμανικού πανεπιστημίου. Όλες οι ουσίες καλύπτουν τις απαιτήσεις των κανονισμών της Ε.Ε και των  Η.Π.Α. σχετικά με τα καλλυντικά προϊόντα.  Σύμφωνα με αυτές τις δοκιμές και αξιολογήσεις δεν υπάρχει  κανένα στοιχείο για κίνδυνο  υγείας εάν τα χρώματα χρησιμοποιούνται σωστά…


Επίσης  TA Micro-colours  κατασκευάζονται από πιστοποιημένα εργαστήρια ακολουθώντας τους αυστηρότερους κανόνες. Κατασκευάζονται με τα υψηλότερης αγνότητας συστατικά, τα οποία είναι εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από την FDA ( Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων)για τοπική καλλυντική χρήση όπως ορίζεται από τον κανονισμό 21 CFR Μέρη 73 & 74
Συχνά τα πιο ‘’απλά πράγματα ‘’ κάνουν τη μεγαλύτερη εντύπωση, το ίδιο και το ημιμόνιμο μακιγιάζ. Μπορούμε να κάνουμε πιο γοητευτικό ένα πρόσωπο χρησιμοποιώντας ανοιχτόχρωμα εφέ και χαρίζοντας φως, νεανική όψη και μια τρίτη διάσταση στο πρόσωπο!


Μικροσκοπική χρωστική ουσία όπου ταιριάζει με τον τύπο δέρματος και την απόχρωση του, κατατίθεται στην πάνω στρώση του δέρματος με περίτεχνες μιας χρήσης βελόνες. Αυτά τα χρώματα παραμένουν στο δέρμα για αρκετά χρόνια, αναλόγως βέβαια και την σύσταση του δέρματος. Την ανανέωση του την έκθεση του σε φυσικό(Ήλιος)  ή τεχνητό φώς(σολάριουμ) όπως επίσης περιβαλλοντικές επιδράσεις. Χάρης αυτών των συνθηκών τα χρώματα ξεθωριάζουν κατά την πάροδο των χρόνων. Η αντοχή του μόνιμου μακιγιάζ διαφέρει ευρέως. Χονδρικά  να πούμε από 2 έως 8 χρόνια η χρωστική,  η απόχρωση του χρώματος  για να διατηρηθεί χρειάζεται μια φορά περίπου το χρόνο μια συντήρηση.


Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι κατάλληλο για άτομα που φοράνε φακούς επαφής και γυαλιά, για άτομα που έχουν τάση προς αλλεργίες και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν make-up. Είναι ιδανικό για αθλητές και για όσους δεν θέλουν να επενδύσουν πολύ χρόνο στην εφαρμογή του μακιγιάζ . για ηλικιωμένα άτομα που δεν έχουν την ίδια σταθερότητα στα χέρια που είχαν παλιά όπως και η όραση τους δεν είναι η ίδια όπως παλιά. Το μόνιμο μακιγιάζ έχει πολλά πλεονεκτήματα. Και μην ξεχνάτε αυτούς που η ασθένεια τους έκανε να εκτιμήσουν την τεχνική(αλωπεκία, λεύκη, κάλυψη μετεγχειρητικών ουλών, εγκαυμάτων ραγάδων, σχεδιασμός ή τονισμός της θηλής, μείωση των ρυτίδων του προσώπου).
Η απαίτηση για φυσικότητα αναδεικνύει την προσωπικότητα, την ιδιαιτερότητα του καθενός. Οι πλέον σύγχρονες τεχνικές με εργαλεία και οι καλλιτεχνικές εφαρμογές με υψηλής ποιότητας βαφές μακιγιάζ βοηθούν ένα δημιουργικό μυαλό και ένα εκπαιδευμένο χέρι να κάνει εύκολα πραγματικότητα χιλιάδες ιδέες. Γι αυτό το μόνιμο μακιγιάζ είναι για όλους μπορεί να διορθώσει, να τονίσει, να αλλάξει και τέλος να τελειοποιήσει την φυσικότητα μας!


*Tip*
Φροντίδα του ημιομόνιμου μακιγιάζ


Η χρωμάτωση είναι ορατή για αρκετά χρόνια εάν η εφαρμογή της γίνει σωστά αλλά και η περιποίηση της. Το χρώμα εμφανίζεται πιο σκούρο κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών μετά την εφαρμογή. Το τελικό χρώμα διαμορφώνεται στο διάστημα 2-3 εβδομάδων. Οι περιοχές χρωμάτωσης δεν πρέπει να καλύπτονται με μακιγιάζ τις πρώτες μέρες μέχρι τη απολέπιση του και να φροντίζονται με ειδικές κρέμες PMC –Vitamin Gel, Skin Balm ή bepanthol  ή vaselin. Αυτά τα προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται σαν φροντίδα για το σπίτι. Το κολύμπι , ή σάουνα αλλά και η έκθεση στον ήλιο δεν επιτρέπονται για τις πρώτες 8 μέρες. Σε περίπτωση που εμφανιστεί η κρούστα (σαν το κακάδι στης πληγές) μην προσπαθήσετε να το αφορέσετε ή ξύσετε διότι θα αλλοιώσετε το τελικό χρωματικό αποτέλεσμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις η χρωμάτωση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο δέρμα. Αποφύγετε το ταττοο στις περιπτώσεων μολυσματικών ασθενειών, διαβήτη ή αιμοφιλίας. Το ίδιο ισχύει και για τις αλλεργίες.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού ομορφιάς μέσω τηλεφώνου στο 2310 261.781/223.996 ή ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης katerinakalogiannidou@yahoo.gr

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments