Η συσκευή επανάσταση στις θεραπείες αντιγήρανσης REVIDERM SkinNeedler!

Submitted by Athina

Γνωρίστε την επανάσταση στις θεραπείες αντιγήρανσης! Το REVIDERM SkinNeedler αλλάζει τα δεδομένα του microneedling συνδυάζοντας την επιστήμη και την υψηλή τεχνολογία.  Εκσυγχρονίστε το ιατρείο/ινστιτούτο σας με την πιο εξελιγμένη συσκευή microneedling στην Ελλάδα και προσφέρετε στους πελάτες σας υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπείες. 

 

REVIDERM SkinNeedler

 WELCOME TO THE (R)EVOLUTION OF MICRONEEDLING

Kαλωσορίσατε στην νέα εποχή της Ιατρικής Αισθητικής.

 

Η REVIDERM καινοτομεί και παρουσιάζει το SkinNeedler, την κορυφαία συσκευή microneedling με στόχο την αντιγήρανση, την βελτίωση των ουλών και της ποιότητας του δέρματος γενικά. Η ειδική κατασκευή του αλλά και η εξελιγμένη τεχνολογία του, το καθιστά μοναδικό στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. 

Τι είναι το SkinNeedler;

Η REVIDERM, ηγέτης στην Ιατρική Αισθητική, κατασκεύασε το SkinNeedler μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευή για την αποτελεσματικότερη απόδοση του microneedling. H υψηλής τεχνολογίας κατασκευή του, εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους microneedling, όπως τα dermapens και dermarollers, που έχουν πια ξεπεραστεί.

Αποτελείται από την οθόνη αφής 10" και την χειρολαβή. H κεφαλή του διαθέτει μια σειρά 10 μικροβελόνων οι οποίες διατρυπούν το δέρμα 1200 φορές το δευτερόλεπτο, κατά την διάρκεια της θεραπείας πραγματοποιούνται 720.000 διατρύσεις σε όλο το πρόσωπο. Η ταχύτητα και η ακρίβεια διείσδυσης του εξασφαλίζουν μια σχεδόν ανώδυνη, απόλυτα ασφαλή θεραπεία με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συσκευής είναι η ευελιξία του στο βάθος διάτρησης, έτσι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε δέρματος. Εξασφαλίζει την πρόσβαση στα δύσκολα σημεία του προσώπου όπως πολύ κοντά στα μάτια και τα χείλη, γύρω από την μύτη. Παράλληλα χάρη στην ειδική διαρρύθμιση αποφεύγουμε το φαινόμενο του φακίρη. 

Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αυτή, διαθέτει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά και ιδιότητες με άλλες θεραπείες όπως τον Βελονισμό, την Μεσοθεραπεία και το Laser. H διαφορά του SkinNeedler με άλλες μεθόδους αντιγήρανσης όπως το Botox είναι ο θεμελιώδης σκοπός του, η πραγματική και συνολική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και όχι η κάλυψη των ελαττωμάτων του. Το δέρμα αναπλάθεται φυσικά, γίνεται πιο υγιές και νεανικό καθώς διεγείρεται η αναγέννηση και η αυτοθεραπεία του.

 

Ποιές είναι οι ενδείξεις εφαρμογής του; 

Το SkinNeedler δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ατροφικών ουλών, η όψη τους βελτιώνεται και το βάθος τους ελαχιστοποιείται.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της θεραπείας εξασφαλίζουν την ορατή μείωση των ρυτίδων αλλά και την επιτυχή πρόληψη εμφάνισης νέων. Επιπλέον αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και κατά συνέπεια βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Το SkinNeedler συνίσταται και για την ρύθμιση του λιπαρού και υπερευαίσθητου δέρματος καθώς και για δέρματα με φτωχή δομή. Είναι ιδανικό για την θεραπεία των βλαβερών συνεπειών της φωτογήρανσης στο δέρμα.

Eνα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

Άμεσα Αποτελέσματα
-Το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό και απαλό
-Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και λαμπερή
-Το δέρμα έχει πιο ομοιόμορφη όψη
 
Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα
-Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται και αυξάνεται το πάχος της
-Η ικανότητα διατήρησης της ενυδάτωσης βελτιώνεται
-Περιοχές που έχουν υποστεί δομικές βλάβες επιδιορθώνονται
-Οι ίνες κολλαγόνου επιδιορθώνονται 

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία REVIDERM SkinNeedling;

Mια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα πιο λαμπερό, λείο και φωτεινό δέρμα αλλά για μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτούνται ακριβώς 6 συνεδρίες και πραγματοποιούνται ανά 15 ημέρες.  Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα. Οι πρώτες 3 μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αποθεραπεία του δέρματος. Γι'αυτόν τον λόγο η REVIDERM έχει κατασκευάσει ένα kit με τρία ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για την φροντίδα του δέρματος τις πρώτες αυτές μέρες που το δέρμα είναι περισσότερο ευαίσθητο και πρέπει να προστατευθεί από την διεπιδερμική απώλεια νερού και τις ακτίνες UV. H σωστή επιλογή ενεργών συστατικών και η υψηλής ποιότητας προστασία από τον ήλιο προωθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα της θεραπείας. Το kit αυτό παρέχεται δωρεάν με την έναρξη των συνεδριών SkinNeedling.

 

Πριν την 2η Θεραπεία και πριν την 6η θεραπεία

four.jpg

Σταδιακή βελτίωση του δέρματος μετά το τέλος της θεραπείας 

Πριν την 1η και μετά τη 6η θεραπεία

 Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι πριν και μετά από θεραπείες με το SkinNeedler
και ανήκουν σε συναδέρφους μας στο εξωτερικό.

 

Γιατί να επιλέξω το REVIDERM SkinNeedler; 

H υψηλής τεχνολογίας κατασκευή του το καθιστά μοναδικό στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και αναμφίβολα θέτει τα νέα δεδομένα της Ιατρικής Αισθητικής. Εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους microneedling, όπως τα dermapens και dermarollers, που έχουν ξεπεραστεί. Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ως σήμερα μπορεί να βλάψουν σοβαρά το δέρμα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο ή να το εμποδίσουν να απελευθερώσει την αποδοτικότητα του. 

Για να εξασφαλίσει ότι η μέθοδος SkinNeedler λειτουργεί τέλεια σε συνδυασμό με άλλα παρασκευάσματα, η REVIDEM ανέπτυξε πιστοποιημένες φόρμουλες, όπως η REVIDERM Contour Lift Formula και η REVIDERM Neuro Sensitive Formula ειδικά για την θεραπεία Microneedling. Αυτές οι υψηλά ενεργές φόρμουλες  περιέχουν βιομιμητικά πεπτίδια τα οποία διεγείρουν και εντείνουν την αναγέννηση του δέρματος. Οι ρυθμιστικοί μηχανισμοί και τα ρυθμιστικά μόρια του ίδιου του δέρματος χρησιμοποιήθηκαν ως μοντέλα για να αναπτύξουν την HIGHLY ACTIVE FORMULA. Κάθε serum αποτελείται από ένα βασικό ενεργό συστατικό το οποίο είναι ικανό να απελευθερώνει στοχευμένα την δράση του στο δέρμα. Οι ενεργές αυτές φόρμουλες επιλέγονται σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος και διεισδύουν βαθιά στο δέρμα με την βοήθεια του SkinNeedler. Οι καινοτόμες φόρμουλες της REVIDERM μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε μέθοδο microneedling.

 

 

REVIDERM Greece

Medical Beauty Professional Solutions

Είμαστε  περήφανοι  για τις  βέλτιστες  υπηρεσίες  που  μπορούμε να προσφέρουμε στους  συνεργάτες μας:

  • Συνεργασία με τους ειδικούς: Medical  Beauty Trainer  και  Marketing Manager
  • Τεχνολογία, Περιποίηση  και  Make-up σε  έναν  τέλειο  συνδυασμό  από μια και μόνο πηγή, με την εγγύηση υψηλής ποιότητας: Made in Germany
  • Καθημερινή  υποστήριξη  για  οποιαδήποτε  πρόβλημα  τηλεφωνικά, προσωπικά ή με email
  • Αποτελεσματικές  θεραπείες  και  προϊόντα  με  απευθείας  επίδραση, τα όποια κατασκευάζονται  από κορυφαίους δερματολόγους, κοσμετολόγους
  • REVIDERM Greece Academy: Εντατικά δωρεάν  σεμινάρια και εκπαιδεύσεις όλο τον χρόνο

 

Πάνω από 10.000 Αισθητικοί  και  Ιατροί  παγκοσμίως  εμπιστεύονται το σύστημα REVIDERM. 

 

 

Εάν  θα  θέλατε να μάθετε περισσότερα  για  τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η REVIDERM ή για το πως θα μπορούσατε να αναπτύξετε περαιτέρω την ιατρική αισθητική κατεύθυνση στο ιατρείο/ινστιτούτο σας, είμαστε στην διάθεση σας για ερωτήσεις στο 2310-223 996 και 2310 261781 Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-19.00 και Σάββατο 10.00-15.00 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 Δεν εκπληρώνουμε απλά τις προσδοκίες, τις υπερβαίνουμε.

REVIDERM GREECE

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments