Η αγαπημένη anti-aging θεραπεία του Hollywood! REVIDERM SkinNeedler

Submitted by Athina

 

REVIDERM SkinNeedler

 WELCOME TO THE (R)EVOLUTION OF MICRONEEDLING

Kαλωσορίσατε στην νέα εποχή της Ιατρικής Αισθητικής.

 

 

Τι είναι το REVIDERM SkinNeedler; 

Η REVIDERM, ηγέτης στην Ιατρική Αισθητική, καινοτομεί και παρουσιάζει το SkinNeedler, την κορυφαία συσκευή για την αποτελεσματικότερη απόδοση του microneedling,  με στόχο την αντιγήρανση, την βελτίωση των ουλών και της ποιότητας του δέρματος, γενικά. Για περισσότερο από μια δεκαετία το Microneedling θεωρείται το μυστικό όπλο ανάμεσα στις θεραπείες της Ιατρικής Αισθητικής. Η συγκεκριμένη θεραπεία διεισδύει στα κατώτερα στρώματα του δέρματος επιδιορθώνοντας προβληματικές περιοχές και επαναφέροντας την νεανικότητα του.  Η αγαπημένη θεραπεία του Hollywood βελτιστοποιείται με την χρήση του Skinneedler και γίνεται μια απλή και προσιτή σε όλους, διαδικασία. 

Ποιές είναι οι ενδείξεις εφαρμογής του; 

Το SkinNeedler δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ατροφικών ουλών, η όψη τους βελτιώνεται και το βάθος τους ελαχιστοποιείται.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της θεραπείας εξασφαλίζουν την ορατή μείωση των ρυτίδων αλλά και την επιτυχή πρόληψη εμφάνισης νέων. Επιπλέον αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και κατά συνέπεια βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Το SkinNeedler συνίσταται και για την ρύθμιση του λιπαρού και υπερευαίσθητου δέρματος καθώς και για δέρματα με φτωχή δομή. Είναι ιδανικό για την θεραπεία των βλαβερών συνεπειών της φωτογήρανσης στο δέρμα.

Eνα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

 

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία REVIDERM SkinNeedling;

H κεφαλή του διαθέτει μικροβελόνες οι οποίες έχουν έξυπνα διαρυθμιστεί σε μια σειρά των δέκα και διατρυπούν το δέρμα 1500 φορές το δευτερόλεπτο, κάνοντας το REVIDERM SkinNeedler πιο ευφυές. Αυτή η νέα διαρρύθμιση, η ταχύτητα και η ακρίβεια διείσδυσης του εξασφαλίζουν μια σχεδόν ανώδυνηαπόλυτα ασφαλή θεραπεία με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ικανοποίησης. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συσκεύης είναι η ευελιξία του στο βάθος διάτρησης, έτσι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε δέρματος.

Η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος αυτή, διαθέτει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά και ιδιότητες με άλλες θεραπείες όπως τον Βελονισμό, την Μεσοθεραπεία και το Laser. H διαφορά του SkinNeedler με άλλες μεθόδους αντιγήρανσης όπως το Botox είναι ο θεμελιώδης σκοπός του, η πραγματική και συνολική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και όχι η κάλυψη των ελαττωμάτων του. Το δέρμα αναπλάθεται φυσικά, γίνεται πιο υγιές και νεανικό καθώς διεγείρεται η αναγέννηση και η αυτοθεραπεία του.

Οι συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας είναι ακριβώς 6 και πραγματοποιούνται ανά 15 ημέρες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα. Οι πρώτες 3 μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αποθεραπεία του δέρματος. Γι'αυτόν τον λόγο η REVIDERM έχει κατασκευάσει ένα kit με τρία ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για την φροντίδα του δέρματος τις πρώτες αυτές μέρες που το δέρμα είναι περισσότερο ευαίσθητο και πρέπει να προστατευθεί από την διεπιδερμική απώλεια νερού και τις ακτίνες UV. H σωστή επιλογή ενεργών συστατικών και η υψηλής ποιότητας προστασία από τον ήλιο προωθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα της θεραπείας. Το kit αυτό παρέχεται δωρεάν με την έναρξη των συνεδριών SkinNeedling.

 

 

Πριν την 2η Θεραπεία και πριν την 6η θεραπεία

four.jpg

 

Σταδιακή βελτίωση του δέρματος μετά το τέλος της θεραπείας 

Πριν την 1η και μετά τη 6η θεραπεία

 Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι πριν και μετά από θεραπείες με το SkinNeedler
και ανήκουν σε συναδέρφους μας στο εξωτερικό.

 

Γιατί να επιλέξω το REVIDERM SkinNeedler; 

H υψηλής τεχνολογίας κατασκευή του το καθιστά μοναδικό στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και αναμφίβολα θέτει τα νέα δεδομένα της Ιατρικής Αισθητικής. Εγγυάται βέλτιστα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους microneedling, όπως τα dermapens και dermarollers, που έχουν ξεπεραστεί. Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ως σήμερα μπορεί να βλάψουν σοβαρά το δέρμα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο ή να το εμποδίσουν να απελευθερώσει την αποδοτικότητα του. 

Για να εξασφαλίσει ότι η μέθοδος SkinNeedler λειτουργεί τέλεια σε συνδυασμό με άλλα παρασκευάσματα, η REVIDEM ανέπτυξε πιστοποιημένες φόρμουλες, όπως η REVIDERM Contour Lift Formula και η REVIDERM Neuro Sensitive Formula ειδικά για την θεραπεία Microneedling. Αυτές οι υψηλά ενεργές φόρμουλες  περιέχουν βιομιμητικά πεπτίδια τα οποία διεγείρουν και εντείνουν την αναγέννηση του δέρματος. Οι ρυθμιστικοί μηχανισμοί και τα ρυθμιστικά μόρια του ίδιου του δέρματος χρησιμοποιήθηκαν ως μοντέλα για να αναπτύξουν την HIGHLY ACTIVE FORMULA. Κάθε serum αποτελείται από ένα βασικό ενεργό συστατικό το οποίο είναι ικανό να απελευθερώνει στοχευμένα την δράση του στο δέρμα. Οι ενεργές αυτές φόρμουλες επιλέγονται σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος και διεισδύουν βαθιά στο δέρμα με την βοήθεια του SkinNeedler.

 

 Είναι καιρός να κάνετε τον χρόνο να δουλέψει για ΕΣΑΣ

REVIDERM SkinNeedler 

ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.

ΠΙΟ ΗΠΙΟ.

ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

 

 

 

 

 

 REVIDERM GREECE 

Δεν εκπληρώνουμε απλά τις προσδοκίες σας,

τις ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΜΕ. 

 

Pre-Holiday Offer: 1 συνεδρία με το SkinNeedler + Kit με 3 προϊόντα περιποίησης REVIDERM μόνο 110€

 *Μια συνεδρία αρκεί για άμεσα πιο λαμπερό, λείο και φωτεινό δέρμα! Mε την επανάληψη 6 συνεδριών πραγματοποιούμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία και φυσικά λαμβάνουμε τα αντίστοιχα αποτελέσματα. 

 

Την εφαρμογή του SkinNeedler πραγματοποιεί η  Αισθητικός και Medical Beauty Trainer Maria Dinapogia. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τον χώρο μας.

www.revidermgreece.gr

 

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments