Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών!

Submitted by Super User

Πριν να ξεκινήσουμε με το τι ακριβώς είναι το tattooφρυδιών, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα φρύδια δημιουργούν το ιδανικό πλαίσιο στο πρόσωπό σας! Μερικοί άνθρωποι είναι τυχεροί, δεδομένου ότι έχουν πλήρη και πλούσια φρύδια, που δείχνουν υπέροχα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ στο φρύδι!!

Ωστόσο, σε μερικούς ανθρώπους τα φρύδια είναι μία καταστροφή, δεδομένου ότι έχουν λεπτά φρύδια, τόσο ώστε να μην γίνονται καν αισθητά ενώ μερικοί άλλοι έχουν πολύ αραιά και χωρίς κάποιο ιδιέταιρο σχήμα!

Δυστυχώς για όλους όσους έχουν λεπτά ή αραιά φρύδια, πρέπει καθημερινά να χρησιμοποιούν μακιγιάζ φρυδιών, ώστε να φαίνονται πλουσιότερα και καλοσχηματισμένα!

Φανταστείτε να μην χρειαζόταν να βάφετε καθημερινά τα φρύδια σας, σπαταλώντας επιπλέον χρήματα για προϊόντα ομορφιάς αλλά και φυσικά πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά σας..

Η λύση είναι μία! Το tattooφρυδιών

Αλλά τι είναι το τατουάζ φρυδιών & η ιστορία του!

Το  μόνιμο  μακιγιάζ φρυδιών, είναι ένας συνδυασμός τατουάζ και μακιγιάζ, που έχει γίνει ευρέως γνωστό τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν αποτελεί ανακάλυψη της σύγχρονης εποχής, όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά πρόκειται για μια παλιά τεχνική. Η ιδέα του ημιμμόνιμου μακιγιάζ γεννήθηκε εκατοντάδες χρόνια πριν ως μέσο για να ενισχυθεί η ομορφιά. Η χρήση αυτή της καλλυντικής διαδικασίας μπορεί να επισημανθεί στην αρχαία Αίγυπτο και την Ταιβάν. Η  βασίλισσα Κλεοπάτρα ενίσχυσε την ομορφιά της  με αυτήν την τεχνική. Αυτό που πραγματοποιήθηκε έπειτα με τα ραβδιά μπαμπού και την κόκκινη γη εχει αλλάξει με τους χρόνους και είναι τώρα καθιερωμένη υπηρεσία στην καλλυντική βιομηχανία. Διήρκεσε πολλά έτη έρευνας για την αλλαγή των ραβδιών μπαμπού σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Αυτή η τεχνική επιτρέπει την ακριβή διήθηση των χρωστικών ουσιών χρωματισμού στο επιδερμικό στρώμα του δέρματος, όπου παραμένουν για πολλά έτη.

Σημείωση: Κάποιες από τις παρακάτω φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι αμέσως μετά το αποτέλεσμα, το οποίο είναι πιο έντονο από το τελικό αποτέλεσμα!

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments