Αερογράφος

Submitted by Super User

 
Αερογράφος: Φυσικό μαύρισμα με ψεκασμό από… ζαχαροκάλαμο 
 

Μαύρισμα με αερογράφο για να μην βγεις λευκή στην παραλία!
Οι πρώτες μέρες στην παραλία μας κάνουν πάντοτε να νιώθουμε λίγο άβολα. Κυτταρίτιδα που "ξεφεύγει" από τα πλαϊνά του μαγιό σε συνδυασμό με ένα ολόλευκο χρώμα επιδερμίδας που κάνει τις ατέλειες να φαίνονται επί δέκα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να αποκτήσεις χρυσαφένιο χρώμα. Το self tan είναι μια από αυτές, αλλά αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί αξίζει να δοκιμάσεις το μαύρισμα με αερογράφο.
 
  
Αερογράφος: γίνε τροπική θεά με ασφάλεια!
Ο αερογράφος είναι μια μέθοδος με την οποία μαυρίζουμε την επιφάνεια της επιδερμίδας χρωματίζοντας τα νεκρά κύτταρα. Βασίζεται σε μια ουσία με ένα ένζυμο από ζαχαροκάλαμο, το οποίο όσο πιο συμπυκνωμένο το βάζουμε μέσα στο προϊόν τόσο περισσότερο μαυρίζουμε. Κατά συνέπεια μπορούμε να ελέγξουμε απόλυτα τις αποχρώσεις και από την πρώτη κιόλας φορά να αποκτήσουμε όσο βαθύ μαύρισμα θέλουμε! Plus: η ουσία που χρησιμοποιείται είναι απόλυτα φυσική γεγονός που σημαίνει ότι σε αντίθεση με το solarium είναι απόλυτα ασφαλές για το δέρμα και δεν τίθεται ζήτημα υγείας!
 
 
Διάλεξε την τέλεια απόχρωση: Ξανθιές, μελαχρινές, με ανοιχτή επιδερμίδα, πιο σκουρόχρωμη... Κάθε μια από εμάς έχει εντελώς διαφορετικές ανάγκες οπότε και ο αερογράφος προσαρμόζεται απόλυτα και μας χαρίζει το χρώμα που θέλουμε ανάλογα με τον τόνο μας. Υπάρχει, λοιπόν, η bronze για πιο λευκές επιδερμίδες, υπάρχει η dark, η extra dark και για πάρα πάρα πολύ λευκές επιδερμίδες η white. Έτσι το αποτέλεσμα που αποτυπώνεται στο σώμα μας είναι απόλυτα φυσικό.
 
 
Γιατί να επιλέξεις τον αερογράφο.
Δεν κιτρινίζει, δίνει πάρα πολύ ωραίο σοκολατί χρώμα, έχει τέλεια εφαρμογή γιατί εφαρμόζεται με ένα πιστόλι που λέγεται αερογράφος το οποίο διαχέει το χρώμα σαν σύννεφο και δεν υπάρχει περίπτωση λάθους.
Η διαδικασία πραγματοποιείται με την απόλυτη προσοχή του αισθητικού. Δεν είναι θάλαμος που μπαίνει ο πελάτης μέσα και ψεκάζεται μόνος του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει τι γίνεται και να υπάρξει κίνδυνος να δημιουργηθεί κάποιος λεκές.
 
 
Πόσο θα κρατήσει το μαύρισμά σου... και άλλες λεπτομέρειες! 
Ο κάθε ψεκασμός κρατάει 10 ημέρες, μπορεί και περισσότερο, εάν μετά απο το ψεκασμό το δέρμα ενυδατώνεται πάρα πολύ καλά και οπωσδήποτε να μπαίνει μια κρέμα μετά από κάθε ντους. Μετά απο κάθε ψεκασμό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να βγεις στον ήλιο. Πρέπει όμως να φοράς το αντηλιακό σου κανονικά!
Ο κόσμος δεν πρέπει να παρερμηνεύει και να νομίζει πως με τον πρώτο ψεκασμό το δέρμα αποκτά άμυνα στις ακτίνες του ηλίου και μπορεί να βγαίνει χωρίς αντηλιακό ή οτι μπορεί να κάτσει περισσότερη ώρα στον ήλιο χωρις αντηλιακό χωρίς να καεί!
 Πρόκειται για ένα ένζυμο όπως είπαμε το οποίο δημιουργεί αυτο το εφέ - απόχρωση στην επιδερμίδα. Ισα ίσα κάνει και καλό στην επιδερμίδα αλλά δεν προστατεύει, δεν είναι ας πούμε όπως το make up που το βάζουμε και έχει ένα είδος προστασίας απο τον ήλιο.
 
 
Προετοιμασία!
Πριν από κάθε ψεκασμό θα πρέπει να έχεις κάνει ντους κι ένα peeling με σφουγγάρι για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, έτσι ώστε να χρωματιστούν τα νέα κύτταρα και το μαύρισμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Το χρώμα φεύγει ομοιόμορφα και δεν αφήνει λεκέδες γιατί κατανέμεται πολύ σωστά πάνω στο δέρμα. Αν μετά τις 10 μέρες παρατηρήσεις ότι σε κάποιες περιοχές όπως στις κλειδώσεις το χρώμα φεύγει περισσότερο μπορείς να κάνεις ένα peeling και να το απομακρύνεις εντελώς.
 
Μία συνεδρία spray tan ισούται με 12 συνεδρίες solarium!
 
ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ (πρόσωπο + σώμα).... 30€
ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ (μόνο σώμα).... 25€
ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ (από την μέση και κάτω)... 20€
ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ ( μόνο πρόσωπο )... 5€
ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ ( μόνο απ΄την μέση και πάνω )... 15€
 
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments