Δώστε Ανάσα στο Δέρμα σας!

Submitted by Athina

 

 Oxygen Trio Step, πρόκειται για την θεραπεία νεότητας που θα δώσει ανάσα στο δέρμα σας

Πιο λείο, απαλό και νεανικό δέρμα με την εγγύηση REVIDERM SkinMedics

Τι είναι η θεραπεία Oxygen Trio Step;

Η Oxygen Trio Step είναι μια ειδική θεραπεία για την αύξηση του οξυγόνου μέσα στα κύτταρα. Θεωρείται η βασιλική θεραπεία της REVIDERM καθώς αποτοξινώνει το δέρμα και βελτιστοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων.

            Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, λείο και ροδαλό. Το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό και φρέσκο.

            Η Oxygen Trio Step ή αλλιώς θεραπεία οξυγόνου αποτρέπει τις ελεύθερες ρίζες να καταστρέφουν την μεμβράνη προστασίας του δέρματος. Επιπλέον επιτυγχάνει την διείσδυση και αποθήκευση του οξυγόνου στα κύτταρα. Ενώ έχει πολλές             ομοιότητες με την Mεσοθεραπεία, είναι μια εντελώς ανώδυνη μη επεμβατική μέθοδος.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και είναι ιδανική θεραπεία για δέρματα που χρειάζονται αναζωογόνηση, για κουρασμένα δέρματα, ώριμα δέρματα και δέρματα καπνιστών.

Ποιά είναι η διαδικασία της θεραπείας Oxygen Trio Step;

Όπως σε όλες μας τις θεραπείες η διαδικασία ξεκινά με την προετοιμασία του δέρματος ώστε να είναι απόλυτα καθαρό. Στη συνέχεια περνάμε στην δεύτερη φάση της Oxygen Trio Step, όπου τοποθετούνται τα τρία διαφορετικά έλαια για να δεσμεύσουν και να αποθηκεύσουν μεγάλη ποσότητα οξυγόνου στα κύτταρα. Κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος ώστε να πραγματοποιηθεί η αποτοξίνωση. Ολοκληρώνουμε την θεραπεία με την κρύα μάσκα Hydrolage, η οποία λειτουργεί ως μεταφορέας συστατικών και μεταφέρει μεγάλες ποσότητες κολλαγόνου ή πεπτιδίων κολλαγόνου στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος. 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Το Oxygen Trio Step είναι μια εντελώς ανώδυνη θεραπεία και διαρκεί 90 λεπτά. Αμέσως μετά την θεραπεία είναι πιθανό το δέρμα να παρουσιάσει ελαφρά ερυθρότητα, η οποία μπορεί να διαρκέσει για το υπόλοιπο της ημέρας. Αυτό συμβαίνει λόγω της διέγερσης της κινητικότητας του αίματος. Παρόλα αυτά είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας και να φορέσετε μακιγιάζ εφόσον τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείτε τηρούν τις προϋποθέσεις όσον αφορά την ποιότητα των συστατικών τους, όπως τα δερμοκαλλυντικά Reviderm

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Με μια μόνο συνεδρία το δέρμα δείχνει αναζωογονημένο, λείο και λαμπερό ωστόσο τα πραγματικά αποτελέσματα είναι ορατά τις επόμενες μέρες. Σε δέρματα που χρειάζονται άμεση επανόρθωση είναι ιδανικό να γίνεται μια συνεδρία Oxygen Trio Step εβδομαδιαία. Για όλους τους υπόλοιπους τύπους δέρματος ενδείκνυται μια φορά τον μήνα.

Χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις μετά την θεραπεία;

 Αφού ολοκληρωθεί η Oχygen Trio Step δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προφυλάξεις παρά μόνο η αποφυγή του καυτού νερού στο πρόσωπο.

 

Ποιό είναι το κόστος μιας θεραπείας;

 Το κόστος της μιας συνεδρίας Oxygen Trio Step σε συνδυασμό με την θεραπεία Hydrolage ανέρχεται στα 90€. Εκμεταλλευτείτε την ειδική τιμή των 55€ καθ'όλη την διάρκεια της προσφοράς, όλο τον Απρίλιο.

 

Για ραντεβού και πληροφορίες για την θεραπεία Oxygen Trio Step:

Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310 261.781 και 2310 223.996

Επισκεφθείτε μας: Τσιμισκή 72, Θεσσαλονίκη

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments