TΕΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Submitted by Athina

 

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να αποκτήσετε πιο λεία, λαμπερή και ελαστική επιδερμίδα χωρίς ΝΥΣΤΕΡΙ;

 

Σίγουρα όλοι μας νιώσαμε κάποια στιγμή ότι θέλουμε να βελτιώσουμε την όψη του προσώπου μας, αλλά η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε επεμβατικές μεθόδους μας τρομάζει. Αποκαλύψτε τον καλύτερο εαυτό σας με την ανώδυνη θεραπεία Microdermabrasion της Reviderm. 

 

Η μέθοδος δερμοαπόξεσης της REVIDERM με μικροκρυστάλλους

ανήκει στις πιο συγχρονες και αποτελεσματικές

Anti-Aging θεραπείες

H  Μέθοδος Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους της Reviderm πραγματοποιείται με το μηχάνημα SkinpeelerTo σύστημα Reviderm είναι πολλά περισσότερα από μια απλή δερμοαπόξεση. Πρόκειται για μια από τις πλέον αγαπημένες θεραπείες των γυναικών όσο και των ανδρών, αφορά το πρόσωπο αλλά και το σώμα. Η θεραπεία αυτή δεν ταυτίζεται με την μέθοδο δερμοαπόξεσης των δερματολόγων καθώς είναι μια ολοκληρωμένη θεραπευτική διαδικασία χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως ξεφλούδισμα και ερεθισμό. Η δερμοαπόξεση παίζει σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της ομορφιάς σε παγκόσμιες κλινικές και αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αναγέννησης της Reviderm που εφαρμόζουμε. 

Τι είναι η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους της Reviderm;

Ένα επαγγελματικό peeling είναι σημαντική υπόθεση για ένα αποτελεσματικά αναζωογονημένο δέρμα. Η μέθοδος δερμοαπόξεσης της Reviderm με μικροκρυστάλλους είναι καινοτόμα και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, είναι ελεγχόμενη και ήπια, αλλά κυρίως αποτελεσματική καθώς από την πρώτη κιόλας συνεδρία το αποτέλεσμα είναι ορατό. Η θεραπεία πραγματοποιείται μέσω της συσκεύης Skinpeeler η οποία επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Τα σημαντικότερα οφέλη της θεραπείας είναι: 

1. Αποτοξίνωση

2.Αντιγήρανση

3.Λείανση 

Με επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ή σε συνδυασμό και με άλλες θεραπείες μπορούμε να επιτύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Πάντα με τις συμβουλές της αισθητικού εξατομικευμένα για κάθε περίπτωση.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

-Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και δέρματος

-Φωτογήρανση

-Πανάδες, μέλασμα

-Ακμή, ουλές ακμής

-Λιπαρότητα, σμηγματόροια

-Ραγάδες

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

 

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι μια διαδικασία ειδική και ξεχωριστή για το κάθε άτομο . Είναι απλή, ανώδυνη διάρκειας 60 λεπτών. Αμέσως μετά είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας και να φορέσετε μακιγιάζ εφόσον τα προϊόντα ομορφίας που χρησιμοποιείτε τηρούν τις προϋποθέσεις όσον αφορά την ποιότητα των συστατικών τους, όπως τα δερμοκαλλυντικά Reviderm.

 

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτείται εξαρτάται από την περίπτωση.

Μια μόνο συνεδρία αρκεί για άμεσα λαμπερή, λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα. Ωστόσο, για να διατηρήσουμε την νεανικότητα του δέρματος, να δώσουμε ώθηση στο δέρμα να ανακτήσει τις δικές του φυσικές λειτουργίες, προτείνουμε να ξεκινά πρώτα ως μια θεραπεία με τουλάχιστον 6 συνεχείς θεραπείες (μία φορά την εβδομάδα) και στη συνέχεια θα ήταν ιδανικό να πραγματοποιείται μια συνεδρία συντήρησης μια φορά τον μήνα.*

 *Για δέρματα τα οποία έχουν έντονες δυσλειτουργίες και μεγαλύτερες απαιτήσεις όπως αντιγήρανση είναι απαραίτητο να εκτιμηθεί η κατάσταση από την αισθητικό μας έτσι ώστε να επιλεγεί η ιδανική συχνότητα και το ακριβές είδος της θεραπείας.

 

Χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις μετά την θεραπεία;

Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Για δύο με τρεις μέρες μετά την δερμοαπόξεση:

θΝα χρησιμοποιείτε υψηλό δείκτη προστασίας, ακόμη και τις μέρες χωρίς έντονη ηλιοφάνεια

θΝα μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν οξέα φρούτων ή αιθέρια έλαια ή μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπίδια

θΝα αποφεύγετε την έντονη εφίδρωση π.χ άσκηση

θΝα αποφεύγετε το καυτό μπάνιο, σάουνα, ατμό, πισίνες κλπ.

θΝα αποφεύγετε εργασίες που μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με σκόνη

 

Ποιό είναι το κόστος μιας θεραπείας;

Το κόστος της μιας βασικής συνεδρίας Δερμοαπόξεσης με την μέθοδο της Reviderm είναι 45 ευρώ. Επιπλέον σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε δέρματος μπορούμε να επιλέξουμε συνδυαστικές θεραπείες όπου το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της θεραπείας.

 

Για ραντεβού και πληροφορίες για την θεραπεία με την μέθοδο Δερμοαπόξεσης της Reviderm:

Επικοινωνήστε μαζί μας: 2310 261.781 και 2310 223.996

Επισκεφθείτε μας: Τσιμισκή 72 Θεσσαλονίκη

 

 

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and condition.

Comments