Το μυστικό για λείο δέρμα - REVIDERM SMOOTHING AHAs

Submitted by Athina

SMOOTH_SKIN_treatment.jpg

ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ - REVIDERM SMOOTHING AHAs

 Επιτέλους βελούδινο δέρμα χωρίς πόρους και τραχύτητα! Συχνά νομίζουμε ο βασικός λόγος που το δέρμα του προσώπου δεν δείχνει όπως θα θέλαμε είναι οι ρυτίδες και τα σπυράκια. Οι πόροι και το μέγεθος τους καθορίζονται από το DNA μας και είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία του δέρματος. Άλλοι παράγοντες που τους επηρεάζουν είναι η ηλικία, το φύλο, η αυξημένη λιπαρότητα και η ηλιακή ακτινοβολία.

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε τους πόρους, μπορούμε όμως να τους βελτιώσουμε σημαντικά ώστε να έχουμε συνολικά ένα λειο και απαλό δέρμα. Το μυστικό λοιπόν είναι ο συνδυαστικός καθαρισμός: καθημερινά στο σπίτι με το κατάλληλο για τον τύπο δέρματος σας καθαριστικό και ο τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση και υπέρηχο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και γρήγορα αποτελέσματα.

More info

SOS! Πως να επαναφέρω το δέρμα μου μετά το καλοκαίρι;

Submitted by Athina

ddd.png

 

Vitamin C Power + Anti Spot + Collagen Eye Treatment

H αγαπημένη Vitamin C Power επιστρέφει πιο ενισχυμένη για επαναφορά του δέρματος μετά το καλοκαίρι!

 

Το καλοκαίρι εκτός από ωραίες αναμνήσεις, άφησε και  το σημάδι του στο δέρμα μας. Ο ήλιος, η θάλασσα, ο αέρας, τα αντηλιακά και το χλώριο ταλαιπώρησαν το δέρμα μας με αποτέλεσμα να το νιώθουμε "μπουκωμένο", πιο τραχύ, ξηρό ή λιπαρό ανάλογα με τον τύπο δέρματος και με εμφανείς δυσχρωμίες.

Τώρα είναι η ώρα λοιπόν για εξειδικευμένη - επαγγελματική φροντίδα. Με την θεραπεία VITAMIN C Power, μια ενισχυμένη θεραπεία αντιγήρανσης, λάμψης και λείανσης. Η Βιταμίνη C ενισχύει την σύνθεση κολλαγόνου, επιδιορθώνει τις ίνες κολλαγόνου και αυξάνει τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στο δέρμα. Επιπλέον αποτρέπει την όψη κούρασης στο δέρμα, το κάνει να φαίνεται πιο νεανικό και φρέσκο.

Ταυτόχρονα στοχεύουμε στις πανάδες και στις δυσχρωμίες με τον πιο ισχυρό αναστολέα μελανίνης, την Anti Spot Formula. Οι πανάδες χάνουν το χρώμα, την ένταση και το σχήμα τους, επιπλέον παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης και περιορίζει την δημιουργία νέας μελανίνης.

Για να ολοκληρώσουμε την φροντίδα του δέρματος δουλεύουμε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με φυσικό κολλαγόνο για ενυδάτωση και λείανση.

More info

ΠΑΝΑΔΕΣ: Αυτή είναι η θεραπεία που πρέπει να κάνεις το καλοκαίρι!

Submitted by Athina

panades.jpg

 

 Πανάδες; Η ώρα για δράση είναι τώρα!

REVIDERM Anti Spot Treatment - με τον πιο ισχυρό αναστολέα μελανίνης

Οι πανάδες χάνουν το χρώμα, την ένταση και το σχήμα τους, επιπλέον παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της μελανογένεσης και περιορίζει την δημιουργία νέας μελανίνης.

 

Μπορεί να είναι σύνηθες να ξεκινάμε θεραπείες αντιμετώπισης των πανάδων από τον Σεπτέμβριο, τότε όμως θα είναι αργά! Ενώ δουλεύοντας ενάντια στην επιδείνωση ήδη υπάρχοντων πανάδων κατά την διάρκεια της περιόδου που εκτιθόμαστε στον ήλιο, επιτυγχάνουμε την αποτελεσματική και έγκαιρη μείωση τους. Παράλληλα εμποδίζουμε την εμφάνιση νέων πανάδων.

H θεραπεία Anti Spot έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού καθώς ο ήλιος δεν απότελει αντένδειξη της θεραπείας αντίθετα η εντατική φόρμουλα Spotex προστατεύει την μελανίνη από την κακή επιρροή του ηλίου. Παράλληλα οι  ενεργοί παράγοντες τους οποίους διεισδύουμε βαθιά στο δέρμα με τον υπέρηχο, δρουν εντατικά για την μείωση των πανάδων που έχουμε ήδη αποκτήσει!

More info