ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Επαγγελματικός σχεδιασμός σχήματος φρυδιών, τι πρέπει να γνωρίζετε.

Μερικοί άνθρωποι είναι προικισμένοι με όμορφα φρύδια τα οποία ταιριάζουν ιδανικά με το πρόσωπό τους.

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια ,αν όχι σε τακτική βάση , τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, ώστε να δοθεί σωστή κατεύθυνση! Όπως ακριβώς ένας διακοσμητής μπορεί να σας δώσει μια εντελώς νέα προοπτική για το σπίτι σας, ένας ειδικός φρυδιών μπορεί να μετατρέψει τον τρόπο που βλέπετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας! Αυτό συμβαίνει γιατί όταν κοιτάζουμε το πρόσωπό μας, έχουμε μία εντελώς διαφορετική άποψη για το πώς ακριβώς θα έπρεπε να είναι το σχήμα των φρυδιών μας.

Η εικόνα των φρυδιών μας, είναι λογικό να είναι μία οικεία εικόνα για εμάς, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αντιληφθούμε ότι κάνουμε κάτι λάθος, ενώ προσπαθούμε μόνοι μας να δώσουμε μορφή στο τόξο μας! Μια τρίχα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το σχήμα του φρυδιού, το οποίο με τη σειρά του αλλάζει το σχήμα του προσώπου σας! Ένας άλλος λόγος που πρέπει να επισκεφτείτε έναν eyebrow specialist είναι γιατί εσείς μπορεί να το παρακάνετε με το δικό σας, σχηματισμό φρυδιών.

Εάν κάνετε το λάθος να αφαιρέσετε πάρα πολλές ή λάθος τρίχες, τότε είτε θα καθυστερήσουν πολύ να ξανά βγουν οι τρίχες ή στην χειρότερη περίπτωση δεν θα ξανά βγουν ποτέ ξανά! Ένας επαγγελματίας θα πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να κάνει μία καλή δουλειά πολύ κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Κλείστε και εσείς το προσωπικό σας ραντεβού με την eyebrow specialist Κατερίνα Καλογιαννίδου και χαρίστε στο πρόσωπό σας αυτό που χρειάζεται για να λάμψει, το κατάλληλο σχήμα φρυδιών!