ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ?

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το χαρακτηριστικό που κάνει το πρόσωπό σας ξεχωριστό;

Σε ποιο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση κατά την προετοιμασία σας στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να κεντρίσετε την προσοχή των άλλων; Τα φρύδια! Είναι αυτά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε, γι αυτό μην σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε μόνη σας ποιο είναι το ιδανικό σχήμα φρυδιών για εσάς!

Η Κατερίνα Καλογιαννίδου, ή αλλιώς The eyebrow queen, που πολλοί την χαρακτηρίζουν, θα σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό σχήμα για το πρόσωπό σας, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας!! Από την πρώτη κιόλας φορά, που θα επισκεφτείτε τον χώρο μας, στόχος μας είναι να συζητήσουμε μαζί σας πως ακριβώς θα θέλατε να είναι η τελική μορφή του φρυδιού σας, αφού βέβαια μελετήσουμε σχολαστικά την μορφολογία του προσώπου σας!

Σε κάθε σας επίσκεψη δημιουργούμε μαζί την ιστορία των φρυδιών σας!! Τι εννοούμε? Από την πρώτη κιόλας μέρα που θα μας επισκεφτείτε και για κάθε επόμενη επίσκεψη καταγράφουμε την ημερομηνία και τι ακριβώς κάναμε για τον σχηματισμό των φρυδιών σας!

Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή την πρόοδο των φρυδιών σας. Βέβαια με κύρια προϋπόθεση να μην γίνεται ουδεμία μεταβολή, στον σχηματισμό των φρυδιών, με οποιοδήποτε τρόπο, από εσάς!

+extra!

Η διαδικασία αυτή έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα για εσάς! Κάθε φορά που μας επισκέπτεστε, καταγράφοντας τις αντίστοιχες ημερομηνίες, κερδίζετε μειωμένες τιμές, αφού όσες περισσότερες φορές έρχεστε μέσα στον μήνα, τόσο λιγότερο πληρώνετε!! Έτσι και τα φρύδια σας δεν χάνουν στιγμή τον σωστό σχηματισμό τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε προνομιούχες τιμές!